Slouchy pants: Η Hailey Bieber με το πιο cool Y2K fashion trend που αξίζει να φορέσεις φέτος

Το μοντέλο φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και μας έδωσε ξανά έμπνευση σε θέματα στυλ.

Η Hailey Bieber είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα και πειραματίζεται συχνά με διάφορα στυλ. Το 25χρονο μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με το Instagram της να μετρά σήμερα περισσότερους από 42 εκατομμύρια ακόλουθους. Έχει καταφέρει (σε ηλικία μόλις 25 ετών) να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας και να είναι σήμερα ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Η Hailey διαθέτει εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν διστάζει να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε πρώτες όλα τα υπέροχα looks της.Στις 11 Απριλίου, το μοντέλο και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια selfie στα Instagram Stories φορώντας ένα look με έντονες επιρροές από τον 2000.

Η Hailey Bieber έγινε καστανή και το νέο χρώμα μαλλιών της είναι απλά super

H Hailey Bieber παραδίδει μαθήματα στυλ

Hailey pants

Το outfit της Hailey αποτελούταν από ένα slouchy, σκούρο μπλε παντελόνι Marine Serre και ένα crop πουλόβερ FILA σε κόκκινο χρώμα. Το μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι sneakers από τη Nike, ένα κολιέ-αλυσίδα και γυαλιά ηλίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hailey Bieber εμπνεύστηκε από τη δεκαετία του 2000 για το ντύσιμό της. Η 25χρονη καλλονή τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα oversized τζιν μπουφάν, τα loose παντελόνια και τα sneakers, με τα οποία δημουργεί εντυπωσιακά casual looks.

Πώς θα φορέσεις το slouchy παντελόνι φέτος

Είναι μια τάση που αδιαμφισβήτητα έχουν αγαπήσει όλα τα κορίτσια που προτιμούν το athleisure και το casual ντύσιμο. Τα slouchy pants προσφέρουν άνεση, ελευθερία κινήσεων και ακαταμάχητο στυλ. Θα τα βρεις στην αγορά σε πολλά σχέδια και χρώματα για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.

-Slouchy pants+ crop top+ sneakers... στη βόλτα

-Slouchy pants+ t-shirt+ζακέτα... το ΣΚ στην πόλη

-Slouchy pants+ κορμάκι+ πέδιλα... στη βραδινή σου έξοδο

-Slouchy pants+ μαύρο τοπ+ μαύρη τσάντα... για το απόλυτο total black look

Πηγή κεντρικής: haileybieber



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Trend alert - Η Hailey Bieber φοράει nonstop 5 διαφορετικά στυλ γυαλιών ηλίου

Grammys 2022: Κάν' το όπως η Hailey Bieber! Οι πλεξούδες είναι το πιο hot χτένισμα της σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved