Trend alert - Η Hailey Bieber φοράει nonstop 5 διαφορετικά στυλ γυαλιών ηλίου

Η Hailey Bieber ξέρει από styling και έχει καταφέρει να απογειώσει κάθε look της με το σωστό ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Μια γκαρνταρόμπα για να θεωρείται ολοκληρωμένη πρέπει να έχει κάποια basic items, αλλά κι εκείνα τα κομμάτια που θα είναι πιο εξεζητημένα και θα μπορούν να κάνουν elevated το κάθε σύνολο. Η Hailey Bieber το γνωρίζει πολύ καλά αυτό (πώς θα γινόταν διαφορετικά, άλλωστε, αφού κινείται στον χώρο της μόδας) και έχει επενδύσει σε basics, όπως baggy jeans, crop tops, oversized σακάκια, χρυσά minimal κολιέ και sneakers. Φαίνεται, ωστόσο, πως έχει μια στυλιστική αδυναμία σε ένα αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου.

Η Hailey Bieber έχει αρκετά ζευγάρια γυαλιά ηλίου και φροντίζει να τα εναλλάσσει σε κάθε της εμφάνιση, ανάλογα πάντα με το styling που έχει κάνει στο κάθε της σύνολο. Το μοντέλο φορά συχνά γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας, με ή χωρίς σκελετό, αλλά και χρωματιστά. Πάμε να δούμε παρακάτω τις πιο stylish εμφανίσεις της στις οποίες τον πρώτο ρόλο είχαν τα γυαλιά ηλίου της;

7 faux leather jackets για τις πιο cool ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Τα 5 διαφορετικά στυλ γυαλιών ηλίου που φορά η Hailey Bieber

Γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό

Η Hailey Bieber καταφέρνει κάθε ζευγάρι γυαλιά ηλίου που φοράει να το κάνει να δείχνει αβίαστα μοντέρνο. Συνδύασε κι εσύ ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό με ένα δερμάτινο jacket και βγάλε προς τα έξω την πιο κοριτσίστικη, αλλά edgy, πλευρά του εαυτού σου.

https://www.instagram.com/p/CbVuh3jPo6W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα συγκεκριμένα γυαλιά ταιριάζουν τέλεια σε κορίτσια με οβάλ πρόσωπο ή πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, οπότε αν είσαι «μέσα» σε αυτό, go for it. Τα μαλλιά σου άσε τα χαλαρά και χωρίς κάποιο extravagant χτένισμα για να αναδείξεις τα super γυαλιά σου.

Λεπτά, οβάλ γυαλιά ηλίου

Η Hailey Bieber συχνά συνδυάζει αυτά τα λεπτά, οβάλ γυαλιά ηλίου με πολύ casual σύνολα. Να, τη βλέπεις κι εδώ… Πιο casual δεν γίνεται! Και αυτό είναι το μυστικό της υπόθεσης.

https://www.instagram.com/p/CTNHWuTF1fn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμα και ένα πολύ απλό styling να έχεις κάνει, με ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου κάνεις αμέσως statement.

Χρωματιστά γυαλιά ηλίου

Η Hailey Bieber ξέρει πώς να απογειώσει ένα ζευγάρι χρωματιστά γυαλιά ηλίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει φορέσει μαύρο φόρεμα, με μαύρο jacket με snake λεπτομέρειες και mules σε green snake skin.

xrwmatista gualia

Και ακριβώς στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια είναι και τα γυαλιά ηλίου της. Πόσο πιο elevated πια, Hailey!

Λεπτά μεταλλικά γυαλιά ηλίου

Είτε σε χρυσό, είτε σε ασημί, αυτά τα γυαλιά ηλίου «κουμπώνουν» τέλεια με κάθε ντύσιμο. Και αυτό το ξέρει καλά η Hailey Bieber.

https://www.instagram.com/p/CcBGlk6r7yR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα λεπτά μεταλλικά γυαλιά ηλίου είναι εύκολα και διαχρονικά, ιδανικά για πιο χαλαρές εξόδους και κολακεύουν πρόσωπα σαν της Hailey.

Bold Butterfly γυαλιά ηλίου

Η Hailey Bieber λατρεύει τα μαύρα γυαλιά ηλίου και ειδικά αυτά τα bold butterfly. Και γνωρίζει καλά πως μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα πρέπει να περιέχει στα αξεσουάρ της τουλάχιστον ένα ζευγάρι τόσο έντονα μαύρα γυαλιά.

https://www.instagram.com/p/B9CLUeilAvZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί; Μα διότι ταιριάζουν με όλα και κολακεύουν κάθε σχήμα προσώπου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νιώθεις συνέχεια ότι δεν έχεις τι να φορέσεις; 5 στυλιστικά λάθη που σίγουρα κάνεις

Τα sneakers αλλιώς! 9 τρόποι να φορέσεις το πιο cool shoe trend φέτος την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved