Η Hailey Bieber έγινε καστανή και το νέο χρώμα μαλλιών της είναι απλά super

Το supermodel αποφάσισε να πει «αντίο» στα καστανόξανθά της μαλλιά!

 

Από πότε έγινε η Hailey Bieber καστανή; Το μοντέλο αποχωρίστηκε το εμβληματικό της ξανθό για χάρη ενός φυσικού καστανού, όπως θα δεις παρακάτω στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram. Αυτό, φυσικά, συνέβη πριν το δυσάρεστο περιστατικό με τη θρόμβωση εγκεφάλου με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η Hailey Bieber.

Σύμφωνα με τους celebrity hair colorists, αυτή είναι η νέα τάση στα μαλλιά που ονομάζουν «expensive brunette».

Η αποκάλυψη του νέου χρώματος μαλλιών της Hailey

Για το επίσημο ντεμπούτο της στο Instagram ως καστανή, η Hailey πρόσθεσε ένα αξεσουάρ και φόρεσε πάνω από τα μαλλιά της ένα fuzzy καπέλο. Το κομμάτι συνδυάστηκε τέλεια με το κόκκινο top, το chunky κολιέ και τα δαχτυλίδια της.

https://www.instagram.com/p/Ca5z18HJGlQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχοντας αναδείξει τις ξανθές της ανταύγειες τον περασμένο χρόνο, η νέα πιο καστανή απόχρωση δεν είναι μόνο εξαιρετικά κολακευτική για την επιδερμίδα της Hailey, αλλά και ένα χρώμα «χαμηλής συντήρησης», αφού δεν απαιτεί συχνές ανανεώσεις και επισκέψεις στο κομμωτήριο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο επέλεξε ένα πιο σκούρο χρώμα για τα μαλλιά της. Το φθινόπωρο του 2021, η Hailey είχε εμφανιστεί με μια παρόμοια απόχρωση πλούσιου καστανού.

lousimo.jpg

Το σωστό λούσιμο έχει και τα μυστικά του – 7 tips για τέλεια μαλλιά

Όσον αφορά τις σημαντικές αλλαγές στα μαλλιά των celebrities, η Hailey είναι μόνο μία από τις stars του Hollywood που δοκίμασαν κάτι καινούργιο. Η Lucy Hale εμφανίστηκε με curtain bangs, η Gigi Hadid έγινε σούπερ πλατινέ ξανθιά και η Sydney Sweeney είναι πλέον κοκκινομάλλα. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι!

https://www.instagram.com/p/CZeoN4EOZzI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις το makeover της Hailey.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved