Η Sydney Sweeney έβαψε τα μαλλιά της χάλκινα και είναι ίδια με την Daphne Bridgerton

Η ανανεωμένη εμφάνιση που σηματοδοτεί το τέλος της 2ης σεζόν του «Euphoria».

Τώρα που τελείωσε η δεύτερη σεζόν, τα «Euphoria girls» είπαν να... ξεφύγουν από τον ρόλο τους και να κάνουν την ανατροπή. Την αρχή έκανε η Alexa Demie, υιοθετώντας ένα πολύ κοντό, αγορίστικο κούρεμα με αφέλειες, και τώρα ήρθε η σειρά της Sydney Sweeney.

Η ηθοποιός έβαψε τα ξανθά μαλλιά της σε μια χάλκινη απόχρωση και πλέον είναι ίδια η Daphne Bridgerton - δε συμφωνείς;

sydney6

Σοβάρεψαν τα πράγματα - Η Sydney Sweeney αρραβωνιάστηκε με το αγόρι της

Η Sydney εθεάθη για πρώτη φορά με το νέο χάλκινο χρώμα στα μαλλιά της στο Λος Άντζελες στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ βρισκόταν έξω με τον επί χρόνια σύντροφό της, Jonathan Davino. Έκτοτε, η νεαρή ηθοποιός έχει κάνει κι άλλες δημόσιες εμφανίσεις με το νέο της look, όπως εκείνη στα Independent Spirit Awards.

https://www.instagram.com/p/Ca1hKnfhv5c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν οι ηθοποιοί αποφασίζουν να υιοθετήσουν μια νέα απόχρωση μαλλιών ή ένα ανατρεπτικό κούρεμα, ποτέ δεν ξέρεις αν πρόκειται για μία αλλαγή που αφορά σε έναν επερχόμενο ρόλο (η Sydney Sweeney είναι στη λίστα κάθε casting agent του Hollywood αυτή τη στιγμή) ή αν έχει να κάνει με ένα νέο trend. Τώρα η Sydney μάς έχει μπερδέψει...

Οι αλλαγές των «Euphoria girls» στα μαλλιά τους σηματοδοτούν μία... νέα εποχή

Πάντως, η 24χρονη δεν είναι η πρώτη star που επιλέγει τη χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά της. Η Kendall Jenner έβαψε επίσης τα μαλλιά της σε έναν εντυπωσιακό χάλκινο τόνο, ενώ οι συμπρωταγωνίστριές της στο «Euphoria», Barbie Ferreira και Zendaya, δοκίμασαν ένα καστανόξανθο χρώμα στα μαλλιά τους τους τελευταίους μήνες.



Όλες γνωρίζουμε λίγο-πολύ για την επιρροή που έχει το «Euphoria» στα beauty trends, οπότε εάν δούμε τις πρωταγωνίστριες της σειράς να υιοθετούν το κόκκινο, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα αρχίσουμε να το βλέπουμε παντού γύρω μας!

Πηγή φωτογραφιών: @sydney_sweeney

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μην ακούς κανέναν! Στη Sydney Sweeney έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ τηλεόραση και τώρα είναι... star

Το Euphoria τα σπάει! Πώς θα υιοθετήσεις κι εσύ το στυλ των αγαπημένων σου χαρακτήρων

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved