@sofiarichiegrainge

Είσαι έτοιμη για μία αλλαγή; Αυτά είναι τα 4 hot χρώματα μαλλιών για το 2024

Αν θες, λοιπόν, να πεις αντίο στο βαρετό χρώμα των μαλλιών σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις...

Μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή; Μετά από αρκετό scrollάρισμα μέσα από τη ροή στο Instagram, και αρκετή έρευνα μέσα από τα catwalks που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Βρήκαμε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2024. Μην ανησυχείς! Οι hair experts, αυτή τη χρονιά απευθύνονται σε μία μεγάλη γκάμα γυναικών. Είναι για εσένα που αγαπάς το κόκκινο, το ξανθό, αλλά σου αρέσει και το σοκολατί.

Αν θες, λοιπόν, να πεις αντίο στο βαρετό χρώμα των μαλλιών σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις...

Light blonde

hair-colour-trends-11-Slide-.psd - 1

@SABINASOCOL

Το light blonde είναι ένα φωτεινό ξανθό που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ταιριάζει τέλεια σε ανοιχτές και σταρένιες επιδερμίδες.

Luxury brunette

hair-colour-trends-4-Slide-.psd - 1

@HAILEYBIEBER

Επιτέλους! Τα καστανά μαλλιά είναι στις hot τάσεις. Αν είσαι ήδη brunette μπορείς να επιλέξεις ένα πιο σκούρο χρώμα και να δημιουργήσεις μία απόχρωση που θα θυμίζει την dark chocolate και θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται απίστευτα λαμπερά.

Red tones

hair-colour-trends-10-Slide-.psd - 1

@DUALIPA

Το κόκκινο φαίνεται πως είναι το αγαπημένο χρώμα της ποπ τραγουδίστριας, Dua Lipa. Είναι μία απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά.

Peach tones

@ANTHONYHOLGUIN.jpg

@ANTHONYHOLGUIN

Το ροδακινί είναι το απόλυτο χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Pantone. Έχεις σκεφτεί να υιοθετήσεις peach ανταύγειες στα μαλλιά σου; Κι όμως το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved