Milky nails: 7 manicure θα κάνουν τα άκρα σου να φαίνονται καθαρά και περιποιημένα

Τα milky nails, έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιού, ενώ είναι η τέλεια επιλογή για κοντά νύχια.

Μετά από τα glitter, τα στρας και τα έντονα χρώματα που κάναμε ξανά και ξανά τις μέρες των Χριστουγέννων έχουμε ανάγκη από ουδέτερες, γήινες αποχρώσεις οι οποίες θα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και με κάθε μα κάθε look.

Τα milky nails, κάνουν τα νύχια να φαίνονται καθαρά και περιποιημένα. Έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιού, ενώ είναι η τέλεια επιλογή για κοντά νύχια. Ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε εποχή. Για την ακρίβεια, δεν έχουν συγκεκριμένη εποχή!

Τα milky nails είναι το νέο μαύρο

Έχεις τη δυνατότητα να μην προσθέσεις κανένα σχέδιο, αλλά αν θες κάποιο διακριτικό glitter μπορείς να εφαρμόσεις ένα βερνίκι με shimmer και να χαρίσεις έξτρα λάμψη στο manicure σου. Το σίγουρο είναι ότι τα milky nails θα κάνουν τα άκρα σου να φαίνονται όλη την ώρα κομψά και περιποιημένα.

Γενικά, οι ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις είναι από τις must επιλογές, σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί τα έντονα χρώματα και σχέδια. Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο κομψά milky nails που θα σε κάνουν να κλείσεις αμέσως το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου. Είσαι έτοιμη;

Milky nails:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved