Matteo Scarpellini/IMAXTREE.COM

5 εντυπωσιακά μακιγιάζ που ταιριάζουν τέλεια με μαύρα φορέματα των γιορτών

Αυτή την πρωτοχρονιά, φόρα ένα μικρό μαύρο φόρεμα και κλέψε την παράσταση με το μακιγιάζ σου

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς είναι… πιεστική υπόθεση. Είναι μία βραδιά που απαιτεί glam και που σε βάζει σε διαδικασία πραγματικά να σκεφτείς τι θα φορέσεις, με τι θα το συνδυάσεις, τι να κάνεις τα μαλλιά σου και άλλα τόσα πράγματα που ταλανίζουν το μυαλό μας εκείνες τις ημέρες...

Κυρίως βέβαια, θέλεις να είσαι όμορφη για τον εαυτό σου και για να υποδεχτείς την χρονιά όπως πρέπει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγχωθείς. Για φέτος, λοιπόν, θέλουμε να σκεφτείς διαφορετικά. Θέλουμε να ξεχάσεις λίγο τα fancy φορέματα και να κάνεις focus στο μακιγιάζ σου. Αν φορέσεις το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα με ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια και killer μακιγιάζ τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!

Glam beauty looks

Θα κλέψεις την παράσταση για όλους τους σωστούς λόγους και το επίπεδο του στρες σου θα είναι κάτω από το μηδέν! Θα μπορέσεις έτσι να απολαύσεις το ρεβεγιόν και τα party με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να χορέψεις και να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά πιο χαλαρή από ποτέ! Ωραία δεν ακούγεται όλο αυτό; Ακούγεται ονειρικό!

Για να το καταφέρεις λοιπόν, δεν έχεις παρά να αντιγράψεις ένα από τα παρακάτω μακιγιάζ. Είναι όλα τόσο εντυπωσιακά όσο πρέπει για να τραβήξουν τα βλέμματα και ταιριάζουν απίθανα με όλα τα festive looks.

Glossy lips

Berardi-A-bbt-F13-010.jpg

Cat eye look

Braganza-bbt-S15-010.jpg

Colorful Eyeliner

Biagiotti-bbt-S18-015.jpg
info@imaxtree.comAlessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Statement lips

Bottega-Veneta-bbt-F16-008.jpg

Glitter eyeshadows

Barbara-Bui-bbt-S15-021.jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved