Grammys 2022: Κάν' το όπως η Hailey Bieber! Οι πλεξούδες είναι το πιο hot χτένισμα της σεζόν

Τα βραβεία Grammys ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και μας αποκάλυψαν ένα από τα μεγαλύτερα hair trends του 2022.

Με επιτυχία και αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν τα φετινά Grammys στο MGM Grand Garden Arena στο Las Vegas. Στην κορυφή της λίστας των πιο καλοντυμένων της βραδιάς βρέθηκε η Hailey Bieber. Το 25χρονο μοντέλο πόζαρε στο κόκκινο χαλί με λευκό maxi strapless φόρεμα του οίκου Saint Laurent. Την υπέροχη εμφάνισή της συμπλήρωσαν ένα διαμαντένιο κολιέ και μια χαλαρή πλεξούδα στα μαλλιά, που ομολογώ ότι ζήλεψα πολύ.

Έτσι θα φτιάξεις τις πιο ωραίες πλεξούδες για κοντά μαλλιά

Grammys 2022: H πλεξούδα της Hailey Bieber που αξίζει να αντιγράψεις

Η επιμελώς ατιμέλητη πλεξούδα είναι ένα από τα πιο εύκολα και cool χτενίσματα που μπορείς να κάνεις τη φετινή άνοιξη. Μπορείς να την φτιάξεις με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους για να μη βαριέσαι ποτέ. Η messy πλεξούδα θα γίνει το αγαπημένο σου χτένισμα φέτος, που θα το κάνεις σε λιγότερο από δύο λεπτά.

TIP: Όταν τελειώσεις την πλεξούδα άνοιξέ την με τα δάχτυλά σου για να φαίνεται περισσότερο ατιμέλητη και να δώσει αυτό το boho αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να αφήσεις μερικές τούφες μπροστά, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτό το χτένισμα.

https://www.instagram.com/p/Cb69GqWlg4C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς θα κάνεις εύκολα την πλεξούδα

plexouda2

@untamedpetals

Χτένισε καλά τα μαλλιά ώστε να είναι απαλά. Μάζεψε μια τούφα μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού και χώρισέ τη σε τρία ίσα μέρη. Κράτα το δεξί μέρος με το δεξί σου χέρι, το αριστερό μέρος με το αριστερό χέρι και το μεσαίο μέρος με τον αντίχειρα και ένα ακόμα δάχτυλο οποιουδήποτε χεριού.

Για να ξεκινήσεις το πλέξιμο, «σταύρωσε» το δεξί μέρος με το μεσαίο και μετά επανάλαβε την κίνηση αυτή με το αριστερό μέρος, ισιώνοντας με τα δάχτυλα τα μαλλιά, καθώς προχωράς προς τα κάτω. Φρόντισε να «πλέκεις» τις τούφες μεταξύ τους σχετικά σφιχτά, διαφορετικά η πλεξούδα σου θα είναι πολύ χαλαρή. Κάθε φορά που επαναλαμβάνεις τη «σταυρωτή» κίνηση με κάθε δεξιά τούφα, μάζευε λίγα περισσότερα μαλλιά από τη δεξιά μεριά και πρόσθεσέ τα στην τούφα αυτή. Τη μεγαλύτερη αυτή τούφα θα τη «σταυρώνεις» κάθε φορά με τη μεσαία. Στο τελείωμα πιάσε τα μαλλιά σφιχτά με ένα λαστιχάκι.



Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το χτένισμα της Hailey Bieber

Eπένδυσε σε ένα serum oil και μια λακ μαλλιών για να απογειώσεις το χτένισμά σου. Στην αγορά θα βρεις πολλά οικονομικά προϊόντα τα οποία αξίζει να εντάξεις στη beauty bag σου.

SERRUM1

L’ORÉAL PARIS- ELVIVE HYDRA HYALURONIC SERUM

tresseme1

TRESemmé- KERATIN ULTIMATE SMOOTH OILKERATIN ULTIMATE SMOOTH OIL

syoss1

Syoss- Beauty Elixir Absolute Oil για ταλαιπωρημένα μαλλιά

bumbleandbumble

Bumble and bumble- Surf Infusion

lakredken

REDKEN- Triple Take 32 Extreme High-Hold HairsprayTriple Take 32 Extreme High-Hold Hairspray

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχεις πολύ μακριά μαλλιά; Αυτές οι πλεξούδες θα σε ξετρελάνουν

10 pigtail πλεξούδες που θα λατρέψεις και θα σου θυμίσουν τα παιδικά σου χρόνια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved