Η Kaia Gerber έγινε... Kendall Jenner - Το νέο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της είναι η απόλυτη τάση

Ίσως σε πείσουν να δώσεις και εσύ μία ευκαιρία στην copper/ginger τάση!

It’s official: όλα τα cool κορίτσια έχουν κόκκινα μαλλιά. Ή, τουλάχιστον, όλες έχουν δοκιμάσει να βάψουν τα μαλλιά τους κόκκινα. Και ποιο είναι το πιο πρόσφατο μέλος του redhead club; Η Kaia Gerber! Τα κόκκινα «χάλκινα» μαλλιά του μοντέλου έκαναν το ντεμπούτο τους σε ένα pre-Oscars party στο Λος Άντζελες.

https://www.instagram.com/p/Cbhta6qsmlT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να τη φωνάζεις Ariel

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς έκανε η Gerber αυτήν τη μεταμόρφωση, αλλά πρέπει να έγινε αρκετά πρόσφατα καθώς το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα του Alexander McQueen κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης νωρίτερα αυτό το μήνα με τα συνηθισμένα της καστανά μαλλιά. Μόλις πριν από λίγες μέρες, το 20χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Παρίσι, αυτές ήταν ασπρόμαυρες ωστόσο, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο αν είχε βάψει ήδη τα μαλλιά της κόκκινα.

Kaia.jpg

H Kaia Gerber έκανε το πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου - Εσύ ψήνεσαι για αφέλειες;

Η νέα εμφάνιση της Gerber σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το μοντέλο έχει επιλέξει αυτή τη συγκεκριμένη απόχρωση για τα μαλλιά της. Αν και τη βλέπουμε πιο συχνά με τη φυσική της καστανή απόχρωση (την οποία μοιράζεται με τη διάσημη μαμά της, το supermodel Cindy Crawford), έχει πειραματιστεί με διάφορες αποχρώσεις του ξανθού, καθώς και του ροζ.

https://www.instagram.com/p/CHG0nDdDN8A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πιο hot hair color trend της σεζόν

Αυτό το color trend είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στα supermodels. Η τάση φαίνεται να ξεκίνησε χάρη στην Gigi Hadid, η οποία εμφανίστηκε με κόκκινα μαλλιά στην πασαρέλα του οίκου Versace για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

https://www.instagram.com/p/CUSB8aIgcyp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο πρόσφατα, η Kendall Jenner υιοθέτησε την τάση για το show του οίκου Prada Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η Sydney Sweeney τoυ Euphoria αντικατέστησε τα ξανθά της signature μαλλιά για μια απόχρωση του κόκκινου.



Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kaiagerber

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved