H Kaia Gerber έκανε το πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου - Εσύ ψήνεσαι για αφέλειες;

Το 20χρονο μοντέλο έκοψε αφέλειες και όπως θα δεις της ταιριάζουν πολύ.

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος για να αλλάξεις το χρώμα και το κούρεμά σου ώστε να υποδεχθείς ανανεωμένη το χειμώνα και την νέα χρονιά. Η Kaia Gerber αποφάσισε να κάνει μια αισθητή αλλαγή στην εμφάνισή της, κόβωντας αφέλειες και υιοθετώντας ένα από τα πιο cool #hairtrends αυτής της σεζόν.

H Kaia Gerber έκοψε αφέλειες- Το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Αυτό το εύκολο, νεανικό hair look έχει αγαπηθεί πολύ από τις celebrities τον τελευταίο καιρό. Η Τaylor Swift, η Zendaya και η Dakota Johnson είναι μόνο μερικές από τις stars που έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς τις αφέλειες, χαρίζοντάς μας inspo.

kaia afeleies

Το μοντέλο δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία σε Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντάς μας περήφανη το νέο της hair look. Τα πλούσια, καστανά μαλλιά της έχουν πλέον έντονη φράντζα, που της ταιριάζει πολύ.

kaia afeleies2

Οι αφέλειες είναι trend- Σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν

Οι αφέλειες αποτελούν μια ιδιαίτερη επιλογή κουρέματος που θέλει προσοχή στον τύπο που θα προτιμήσεις. Σε κάποιες κοπέλες ταιριάζουν οι πυκνές και σε άλλες οι αραιές. Υπάρχουν βέβαια και τα κορίτσια που τους πηγαίνει μόνο η φράντζα.

Αν έχεις οβάλ πρόσωπο είναι το ιδανικό σχήμα και του ταιριάζουν όλα τα κουρέματα. Επομένως, αν επιλέξεις να κάνεις αφέλειες θα έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με οποιονδήποτε τύπο. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις τις πολύ κοντές.

Για εσένα που έχεις στρογγυλό πρόσωπο, οι πλάγιες αφέλειες, τύπου φράντζας με μεγάλη κλίση προς τη μια μεριά (που δεν θα ξεπερνούν το ύψος του σαγονιού) είναι ιδανικές. Αν έχεις μακρόστενο σχήμα προσώπου, οι μακριές αφέλειες που γίνονται πιο μακριές προς τα πλάγια είναι η no1 επιλογή για εσένα.

kaia1

Kaia Gerber: Δέκα εμφανίσεις της που αποδεικνύουν ότι είναι fashion icon

Πηγή κεντρικής: @kaiagerber

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις βήμα-βήμα το makeup tutorial του διάσημου μοντέλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το περιμέναμε και έγινε! Η Kaia Gerber στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Jacob Elordi (photos)

Ένα ψαλίδι, παρακαλώ! Η Kaia Gerber έκοψε τα μαλλιά του Elordi μόλις τον γνώρισε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved