@selenagomez

Honey Blonde! Η Selena Gomez έβαψε τα μαλλιά της στην απόχρωση που θα κυριαρχήσει το 2024

Το honey blonde, ταιριάζει το ίδιο τέλεια σε μελαχρινές και σε ξανθές γυναίκες.

Η Selena Gomez, είναι μία από τις αγαπημένες ποπ τραγουδίστριες σε όλο τον κόσμο. Ό,τι κι αν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους εκατομμύρια followers γίνεται αμέσως viral.

Η ίδια αγαπάει τον χώρο της ομορφιάς, αφού έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το πασίγνωστο beauty brand με το όνομα, Rare Beauty. Η Selena, μέσα από το προφίλ της μας δείχνει tips για το πώς θα δημιουργήσουμε και εμείς τα πιο ευφάνταστα μακιγιάζ. Σκιές με glitter, κόκκινα χείλη και sexy cat eye looks είναι από τις αγαπημένες επιλογές της που ξεχωρίζουν στο account της.

https://www.instagram.com/p/Cxy7gyrxZ3J/

Στο μακιγιάζ, της αρέσει να πειραματίζεται, δεν ισχύει όμως το ίδιο με τα μαλλιά της. Η Selena, δεν έχει επιλέξει ποτέ κάποια extreme αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να υιοθετήσει το bob cut, το οποίο ταίριαζε τέλεια στο σχήμα του προσώπου της.

Selena-honey-blonde.png

@selenagomez

Αυτή τη φορά η Selena δεν πείραξε το μήκος των μαλλιών, αλλά το χρώμα. Η ποπ τραγουδίστρια επέλεξε μία απόχρωση που θα κυριαρχήσει παντού το 2024. Το honey blonde! Το honey blonde, είναι μία γλυκιά απόχρωση που θυμίζει το χρώμα που έχει το μέλι που τρώμε. Το honey blonde, ταιριάζει το ίδιο τέλεια σε μελαχρινές και σε ξανθές γυναίκες. Η Selena, ανέβασε ένα στόρι με τις μελί-ανοιχτές ανταύγειες να ξεπηδούν μέσα από τα μαλλιά της. Οι ανταύγειες, ταιριάζουν τέλεια με τη λευκή επιδερμίδα της, ενώ φωτίζουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Για το μακιγιάζ της, η Selena, έκανε ένα έντονο smokey eye look με γκρι τόνους, ενώ όλο το υπόλοιπο ήταν σε nude, γήινα χρώματα. Το honey blonde, είναι η τέλεια αλλαγή για να υποδεχθείς τη νέα χρονιά ανανεωμένη. Do it!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved