BLACKPINK: Η Jennie συνδύασε τις δύο πιο hot τάσεις της σεζόν στο ροζ σύνολό της

Πρόκειται για το maximalist και το low-rise skirt trend!

H Jennie των Blackpink ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει επιδείξεις μόδας. Πρώτα επισκέφθηκε το show του αγαπημένου της οίκου Chanel στις 8 Μαρτίου. Στη συνέχεια, μια μέρα αργότερα, πέταξε στο Oahu της Χαβάης για το show «Le Splash» του οίκου Jacquemus για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 (ήταν μάλιστα η πρώτη επίδειξη του οίκου εκτός Παρισιού).

Το ροζ σύνολο που επέλεξε η Jennie για την περίσταση ταίριαξε τέλεια με το ονειρικό και γραφικό τοπίο. Φόρεσε ένα crop top με checkerboard print ή αλλιώς καρό σκακιέρα και μια πλεκτή midi φούστα – όλα από τον οίκο Jacquemus φυσικά. Ολοκλήρωσε το look της με mules, μια τσάντα και μια χαριτωμένη ροζ κορδέλα στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/Ca8JgA9vOSG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Maximalist & low-rise skirt trend

Με το φωτεινό της σύνολο η Jennie δεν υιοθέτησε μόνο ένα, άλλα δύο από τα πιο hot trends της σεζόν. Κατ' αρχάς, υιοθέτησε το low-rise skirt trend αφού συνδύασε το crop-top της με μια χαμηλόμεση φούστα. Η τραγουδίστρια πειραματίστηκε και με το maximalist trend αφού συνδύασε δύο διαφορετικά prints στο σύνολό της (tip: κάνε το και εσύ αλλά φρόντισε οι αντίθετες εκτυπώσεις που επιλέξεις να είναι στην ίδια χρωματική παλέτα όπως και στο outfit της Jennie).

jennie_blackpink_calvin_klein.jpg

BLACKPINK in Calvin Klein's area! Η Jennie φέρνει κοντά τους φίλους και την οικογένεια

Αν είναι fan, ξέρεις πως η Jennie προτιμάει ιδιαίτερα τα matching sets, καθώς φοράει συχνά cozy φούτερ και φόρμες στο σπίτι, καθώς και tweed co-ords για εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Η τραγουδίστρια λατρεύει επίσης να φοράει σύνολα σε διαφορετικά prints όπως ρίγες.



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jennierubyjane

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved