Η Jennie των Blackpink πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Chanel

H 25χρονη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ακόμη και εν μέσω lockdown ο οίκος Chanel κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλο ενδιαφέρον με την εντυπωσιακή virtual επίδειξη μόδας που πραγματοποίησε. Η Ready-to-Wearσυλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 ξεκίνησε με ένα teaser βίντεο που παρουσίαζε όλα τα κεντρικά πρόσωπα της νέας καμπάνιας του διάσημου οίκου.

Μεταξύ άλλων είδαμε την αγαπημένη μας Jennie των BLACKPINK και ομολογούμε πως ξαφνιαστήκαμε θετικά. Η 25χρονη Νοτιοκορεάτισσα τραγουδίστρια μετρά σήμερα εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά στα social media.

H Jennie πρωταγωνιστεί επίσης στα ασπρόμαυρα πορτρέτα που τράβηξαν οι κορυφαίοι φωτογράφοι μόδας, Inez&Vinoodh και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. «Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις εποχές που ζούμε, αλλά ήθελα κάτι ζεστό, ζωντανό. Φαντάστηκα τα μοντέλα να κάνουν μια επίδειξη για τον εαυτό τους, να πηγαίνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο, να διασχίζουν ο ένας τον άλλον σε σκάλες, να συσσωρεύουν τα παλτά τους στο βεστιάριο και να ανεβαίνουν στον επόμενο όροφο για να αλλάξουν», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel.

Μπορείς να δεις καλύτερα την εμφάνιση της αγαπημένης μας Jennie στο βίντεο που ακολουθεί.

Δες επίσης: Selena Gomez: Η φωτογραφία που εντυπωσίασε τις φανς της

Πηγή φωτογραφιών: @jennierubyjane

https://www.instagram.com/p/CMMljYTDGOf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMMWIf0jjLZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved