Selena Gomez: Η φωτογραφία που εντυπωσίασε τις φανς της

Είναι καλύτερη και από αυτή που θα έβγαζε επαγγελματίας μοντέλο.

Η Selena Gomez είναι το κορίτσι μας. Το ξέρουμε πολλά χρόνια τώρα ήδη από τότε που έκανε δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Η μουσική της πάντα άρεσε στον κόσμο. Τα τραγούδια της έχουν πάντα πολύ δυνατό προσωπικό στοιχείο, όμως στη φωνή της υπάρχει κάτι πολύ ζεστό που ακούγεται με μεγάλη ευκολία.

Φυσικά, ξέρουμε ότι η συνέχεια έφερε πολλά περισσότερα από αυτό. Η προσωπική της ζωή με τον Justin Bieber, η σχέση και οι χωρισμοί τους απασχολούσαν διαρκώς την επικαιρότητα. Λογικό, εννοείται, αφού οι φανς της θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα.

Η Selena είναι, φυσικά, και ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι την ενδιαφέρει να προβάλλει την αγάπη για τον εαυτό μας και εμφανίζεται πολλές φορές χωρίς καθόλου μακιγιάζ για να μας δείξει ότι δεν το θεωρεί απαραίτητο. Μία πολύ όμορφη κίνηση σε μία εποχή που όλα κατευθύνονται προς το glamorous της υπόθεσης.




Πρόσφατα, όμως, ο μακιγιέρ της δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία η αγαπημένη σταρ φαίνεται σαν να κάνει μόνη της το μακιγιάζ. Τα γήινα χρώματα που έχει επιλέξει κολακεύουν πολύ το πρόσωπό της και γενικά το θέαμα είναι λες και βλέπουμε ένα μοντέλο -που εύκολα είναι-.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved