@patrickta

5 ρουζ σε στικ για ζουμερά ζυγωματικά

Για ένα ανοδικό και φρέσκο βλέμμα εφάρμοσε το ρουζ επάνω ακριβώς στο σημείο που τοποθετείς το highlighter με φορά προς τα επάνω.

Το ρουζ είναι το Νο1 προϊόν που μπορεί με μία μόνο κίνηση να φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αντί το κλασικό ρουζ που χρησιμοποιούσαν οι μαμάδες μας, στην αγορά πλέον υπάρχουν τα υγρά ρουζ, αυτά που είναι σε μορφή στικ.

Τα ρουζ σε μορφή στικ είναι απίστευτα δημοφιλή, γιατί μπορούν εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουν ένα αψεγάδιαστο beauty look. Τοποθετείς το ρουζ επάνω στα σημεία που θες και με τη βοήθεια του πινέλου ή με τα δάχτυλα απλώνεις ταμποναριστά το προϊόν επάνω στην επιδερμίδα σου. Με τα ρουζ σε μορφή στικ δύσκολα θα λερωθείς, ενώ τοποθετείς όση ποσότητα θες εσύ κάθε φορά.

https://www.instagram.com/p/C3gwzWVJUk0/

Το έξυπνο beauty tip

Extra tip: Για ένα ανοδικό και φρέσκο βλέμμα εφάρμοσε το ρουζ επάνω ακριβώς στο σημείο που τοποθετείς το highlighter με φορά προς τα επάνω. Αυτό το tip θα σου χαρίσει ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα σε χρόνο ρεκόρ.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας ρουζ σε στικ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εμείς τα επιλέγουμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά..

Nars-The-Multiple.png

NARS, THE MULTIPLE

Με μία μόνο κίνηση ζουμερά ζυγωματικά.

Pixi-On-The-Glow-Blush.png

SEPHORA COLLECTION, PIXI ON THE GLOW BLUSH

Ροδαλά ζυγωματικά σε χρόνο ρεκόρ.

RARE-BEAUTY-Soft-Pinch-Liquid-Blush.png

RARE BEAUTY, SOFT PINCH LIQUID BLUSH

Δημιούργησε ένα natural beauty look.

RODIAL-BLUSH-DROPS.png

RODIAL, BLUSH DROPS

Λίγες σταγόνες μόνο για ένα super glow αποτέλεσμα.

TARTE-Blush-Tapetm-Liquid-Blush.png

TARTE, BLUSH TAPE LIQUD

Ρουζ με sparkle πινελιές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved