BLACKPINK in Calvin Klein's area! Η Jennie φέρνει κοντά τους φίλους και την οικογένεια

Η Jennie από τις BLACKPINK πρωταγωνιστεί στην SS22 καμπάνια του Οίκου Calvin Klein.

Η Jennie προωθεί τη νέα συλλογή του Αμερικάνικου οίκου Calvin Klein για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, μαζί με τους Dominic Fike (από το Euphoria), Solange, Vince Staples, Arlo Parks και Burna Boy. Η τραγουδίστρια κοινοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα καμπάνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς και μερικές behind-the-scenes φωτογραφίες από τη φωτογράφιση με το brand στα Instagram stories της. Σε αυτές βλέπουμε την Jennie με πολλά διαφορετικά looks, να κάνει ποδήλατο και να ποζάρει σε μια ταράτσα.

Η τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα

Ο οίκος Calvin Klein ανέδειξε επίσης τη νέα του star στα social media. «Κάνοντας παρέα με την Jennie», έγραψε το brand στη λεζάντα μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας της τραγουδίστριας. «Ξέρεις πού να μας βρεις». Η καμπάνια του οίκου «expressions on community» αφορά αποκλειστικά τους φίλους και την οικογένεια, γι΄ αυτό και συγκέντρωσε ένα cast 136 ατόμων. «Επειδή τίποτα που αξίζει να έχεις, δεν αξίζει να το έχεις μόνος σου», γράφει η ιστοσελίδα της εταιρείας.

jennie.jpg

Η Jennie των Blackpink πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Chanel

Αυτή δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η Jennie έχει συνεργαστεί με τον οίκο Calvin Klein. Η Jennie ήταν ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας του 2021 «The Language of Calvin Klein», μαζί με την Kaia Gerber και τον Damson Idris. Στόχος του brand ήταν να εξερευνήσει τις έννοιες της αυτοέκφρασης, όχι μόνο μέσα από τις λέξεις που αρθρώνουμε αλλά και μέσα από τα ρούχα που φοράμε.



Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις αναρτήσεις της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jennierubyjane

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved