BLACKPINK: Η Jisoo στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού - Δες τα τέλεια looks της

Έλαμψε υποστηρίζοντας την επίδειξη του οίκου Dior!

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει την Τρίτη 8 Μαρτίου. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τις παρουσίες πολλών celebrities, αλλά ιδιαίτερα μας ενθουσίασε μία από τις BLACKPINK.

Μέχρι στιγμής, η Jisoo έχει κάνει την εμφάνισή της στην πρωτεύουσα της μόδας για την πασαρέλα του οίκου Dior, η οποία παρουσιάστηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου. Τα άλλα μέλη, η Jennie και η Lisa, δεν έχουν φτάσει ακόμα στο Παρίσι, αλλά φημολογείται ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα. Η Rosé, ωστόσο, η οποία παρευρίσκεται συνήθως στα shows του οίκου Saint Laurent, επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι κόλλησε κορωνοϊό, σύμφωνα με το Billboard και την YG Entertainment, έδειξε όμως την υποστήριξή της για το brand διαδικτυακά.

To_styl_twn_blackpink.jpg

Σου αρέσουν οι Blackpink; Δες τα σύνολα που φοράει η καθεμία on repeat

Αν θέλεις λοιπόν να μάθεις τι έκαναν οι BLACKPINK τις τελευταίες μέρες κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου: Η Jisoo στο Αεροδρόμιο Incheon

Η Jisoo ήταν το πρώτο μέλος των BLACKPINK που αναχώρησε για το Παρίσι. Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου εθεάθη στο αεροδρόμιο Incheon, φορώντας ένα πουλόβερ Christian Dior.

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου: Η Jisoo φτάνει στο Παρίσι

Παρόλο που η star της K-pop είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του πρωταγωνιστικού της ρόλου στη σειρά Snowdrop, η Jisoo φαινόταν πολύ ενθουσιασμένη που είδε τους θαυμαστές της στο Παρίσι.

Στα Instagram stories της έγραψε «τόσο χαρούμενη που είδα τις όμορφές μου BLINKS! Μου λείψατε. Συγγνώμη σε όσους δεν κατάφερα να δω, ελπίζω να σας δω αύριο».

blackpink_parisi1.png

Η Jisoo λατρεύει τους θαυμαστές της στο Παρίσι! Ανανέωσε επίσης τα Instagram stories της με μια φωτογραφία μιας ανθοδέσμης και έγραψε: «Σας αγαπώ».

blackpink_parisi2.png

Η Jisoo επιβεβαίωσε επίσης ότι θα παρευρεθεί στην επίδειξη του οίκου Dior για τη σεζόν Φθινόπωρο 2022, δημοσιεύοντας τη συνάντησή της με την ομάδα του brand και τα δώρα καλωσορίσματός της στα Instagram stories της.

blackpink_paris3.png

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα υπόλοιπα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved