Με spider dress η Zendaya - Η τολμηρή στυλιστική επιλογή στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home

Το φόρεμα θύμιζε ιστό αράχνης και ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks της!

Ο Tom Holland και η Zendaya, ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στην οθόνη, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, Spider-Man: No Way Home, το απόγευμα της Δευτέρας (13 Δεκεμβρίου) στο Regency Village theatre στο Λος Άντζελες. Η Zendaya και ο Tom Holland είναι από εκείνα τα celebrity couples που αγαπούν τη μόδα και το στυλ. Και αυτό είναι κάτι που το έχουν αποδείξει στις κοινές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί τον περασμένο μήνα.



Το look της Zendaya – Μεταμορφώθηκε σε… γυναίκα αράχνη

Γι’ αυτό, δεν μας εξέπληξε που η Zendaya έκανε άλλη μια iconic εμφάνιση στην πρεμιέρα της κοινής ταινίας τους: Spider-Man: No Way Home, αυτήν την φορά στο Λος Άντζελες.

Η 25χρονη Αμερικανίδα σταρ έκανε τους πάντες να την κοιτούν με θαυμασμό, καθώς επέλεξε ένα φόρεμα με στάμπα αράχνης embellished με μικρά μαύρα κρύσταλλα. Το συνδύασε με μια μαύρη μάσκα από δαντέλα, που παρέπεμπε στον ήρωα της ταινίας, τον Spiderman, και απογείωσε το outfit της.

Το φόρεμα, που έφερε την υπογραφή του οίκου Maison Valentino, περιλάμβανε ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο και σέξι μπούστο. Η Zendaya ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με sparkly γόβες Christian Louboutin και μίνιμαλ, διαμαντένια κοσμήματα Bulgari. Τα υπέροχα, σκούρα καστανά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε scalp braids ενώ το cat-eye makeup look της ήταν επιβλητικό.

zendaya_skeletos_forema.jpg

Zendaya rocks! H iconic εμφάνισή της με ένα mini έργο τέχνης στην πλάτη της



Ο Holland, από την πλευρά του, φορούσε ένα κοστούμι σε σοκολατί τόνους. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επέλεξε Prada κοστούμι και μαύρες μπότες Christian Louboutin.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, χαμογελαστό καθώς τα φλας των φωτογράφων άστραφταν. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θέλουμε περισσότερες κοινές εμφανίσεις του Tom Holland και της Zendaya!

https://www.instagram.com/p/CTRzVkrq2wN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Zendaya έγινε η νεότερη γυναίκα που βραβεύτηκε με το «Όσκαρ μόδας»

Tom Holland και Zendaya δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved