Zendaya rocks! H iconic εμφάνισή της με ένα mini έργο τέχνης στην πλάτη της

Αυτήν την φορά απότισε φόρο τιμής σε χαρακτήρα του Spider Man – άλλη μια απόδειξη ότι Zendaya αξίζει τον τίτλο του Fashion Icon της χρονιάς

Η Zendaya εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην τελετή της «Χρυσής Μπάλας», του γαλλικού περιοδικού France Football, στο Théâtre du Châtelet στο Παρίσι και φόρεσε το πιο cool φόρεμα EVER. Σε αυτή απονέμεται σε έναν αθλητή ποδοσφαίρου το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, το οποίο κέρδισε φέτος ο Lionel Messi.

Το απόλυτα fashionable αλλά και vintage φόρεμα της Zendaya

Αν και, εκ πρώτης όψεως, έμοιαζε με ένα κομψό και απλό μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια και ψηλό γιακά, η δημιουργία με υπογραφή του οίκου Roberto Cavalli από τη συλλογή Φθινόπωρο 2000 έκρυβε μια έκπληξη στο πίσω μέρος του. Το φόρεμα περιλάμβανε μια ανοιχτή πλάτη, την οποία κοσμούσε ένα κόσμημα σαν χρυσή ραχοκοκαλιά. Για να το αναδείξει η 25χρονη είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μεγάλους χρυσούς κρίκους και απλές μαύρες γόβες.

https://www.instagram.com/p/CW5hRWkKaP1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε για τη Zendaya, είναι πως με την βοήθεια του στυλίστα της Law Roach, επιλέγει σχεδόν πάντα να κάνει αναφορές και να αποτίνει φόρο τιμής σε σπουδαίες στιγμές της μόδας. Ο λογαριασμός @dayacrue λοιπόν παρατήρησε ότι το φόρεμα θύμιζε τον Doctor Octopus, έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Spider Man, επισημαίνοντας, «Η Zendaya ως Dr. Octopus, αλλά κάνε το μόδα». Και η ίδια η Zendaya προχώρησε και έκανε αναδημοσίευση, λέγοντας: «Λατρεύουμε μια αναφορά».

Zendaya_oskar_modas_cfda.jpg

Η Zendaya έγινε η νεότερη γυναίκα που βραβεύτηκε με το «Όσκαρ μόδας»

https://www.instagram.com/p/CW35tIpq6Lp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμφάνιση με τον Tom Holland

Α, και, αξίζει να αναφέρουμε πως η Zendaya δεν βρέθηκε μόνη της στη γαλλική διοργάνωση. Μαζί της ήταν και ο Tom Holland.

https://www.instagram.com/reel/CW34EV7Io54/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν δεν το ήξερες ήδη ο συμπρωταγωνιστής της Zendaya και του Tom στο Spider-Man, J.B. Smoove, δήλωσε στο Entertainment Tonight, «Τους αγαπώ αυτούς τους δύο. Τους αγαπώ τόσο πολύ. Είναι το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι στην ιστορία του αξιολάτρευτου». Τους έδωσε επίσης μερικές συμβουλές, λέγοντας: «Να έχετε χρόνο για αγάπη αλλά να έχετε χρόνο και για γέλιο. Γέλιο. Χαμόγελα. Ζωή χωρίς άγχος».



Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους. Είσαι έτοιμη;

https://www.instagram.com/p/CW4UnULKcZ1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tom Holland και Zendaya δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους

Θέλουμε κι εμείς έναν καλό φίλο σαν τον Timothée Chalamet - Τα συγκινητικά λόγια του για τη Zendaya

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved