Η Zendaya έγινε η νεότερη γυναίκα που βραβεύτηκε με το «Όσκαρ μόδας»

Οι εμφανίσεις της Zendaya τους περασμένους μήνες αποδεικνύουν πως αξίζει αυτό το βραβείο περισσότερο από καμία άλλη.

Η βιομηχανία της μόδας γιόρτασε τα επιτεύγματά της στη βραδιά των βραβείων του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA Awards), και οι celebrities εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί. Η Zendaya όμως, η οποία τιμήθηκε για το αξεπέραστο στυλ της λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο του Fashion Icon της χρονιάς, ήταν μια από τις παρουσίες που τράβηξε τα βλέμματα. Με αυτό το βραβείο, η Zendaya, έγινε το νεαρότερο άτομο στην ιστορία των βραβείων που κέρδισε το Fashion Icon Award, ή αλλιώς το «Όσκαρ μόδας».



Η λαμπερή εμφάνιση της Zendaya στο χαλί

H Zendaya δέχτηκε το βραβείο φορώντας ένα two-piece σύνολο δημιουργία της Vera Wang. Με ένα κόκκινο bandeau top και μια κόκκινη column φούστα, η Zendaya τράβηξε σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω της στο κόκκινο χαλί. Η star ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα διαμαντένιο κολιέ, cuff βραχιόλι και δαχτυλίδια. Τα signature cornrow braids της, δηλαδή οι πλεξούδες που ξεκινούν από τη ρίζα της τρίχας και που πλέκονται κολλητά στο κεφάλι, μια από τις σούπερ τάσεις στα μαλλιά αυτήν την σεζόν, έδωσαν ταυτότητα στην εμφάνισή της.

zendaya.jpg

Again and again! Η Zendaya λατρεύει τα ράστα μαλλιά και τα έκανε ξανά

https://www.instagram.com/p/CWHwQNKAKqq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αυτήν την εμφάνισή της η ηθοποιός απέδειξε γιατί είναι το απόλυτο fashion icon. Καμία άλλη δεν εκπέμπει την ίδια αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί, όπως η Zendaya. Μάλιστα, δήλωσε πως «κάποιες φορές, κάνω practice. Όταν φοράω ένα ρούχο, μπορεί καμιά φορά να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να δω ποιες είναι οι καλύτερες πόζες για την σιλουέτα του ρούχου. Ναι, το σκέφτομαι λίγο αυτό».

Εμφανίσεις της Zendaya που συζητήθηκαν τον τελευταίο καιρό

Σε συνεργασία με τον στυλίστα της Law Roach, η Zendaya έχει κάνει τις πιο WOW εμφανίσεις τους περασμένους μήνες. Εμφανίστηκε στα Όσκαρ μ' ένα φλούο κίτρινο Valentino φόρεμα, με μια Tom Ford φούξια αέρινη μάξι φούστα και ένα ασύμμετρο metallic crop top στα 25α κινηματογραφικά βραβεία Critics' Choice Awards, και μ' ένα εντυπωσιακό skin-tone Balmain φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας «Dune» στο Φεστιβάλ Βενετίας.



Εκτός από την Zendaya φυσικά υπήρξαν και άλλες εμφανίσεις στα CFDA Awards που αξίζει να τιμήσουμε. Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις ποιες είναι αυτές.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Statement girl! Η Zendaya με breastplate στα βραβεία «Women In Film» ήταν... το κάτι άλλο

Zendaya - Timothée Chalamet: Το fashionable δίδυμο επιστρέφει... με δύο εκθαμβωτικές εμφανίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved