Θέλουμε κι εμείς έναν καλό φίλο σαν τον Timothée Chalamet - Τα συγκινητικά λόγια του για τη Zendaya

Instant chemistry για τους stars της blockbuster sci-fi ταινίας!

Ο Timothée Chalamet και η Zendaya έγιναν γρήγορα φίλοι στο σετ της ταινίας τους, Dune, μιας από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς. Σε δήλωσή τους στο περιοδικό PEOPLE, οι δύο ηθοποιοί είπαν πως βασίστηκαν πολύ ο ένας στον άλλον ενώ γύριζαν το επικό Dune, που περιλάμβανε βαθιά συναισθήματα και ένα σκληρό περιβάλλον.

«Ήταν σαν μια ανάσα καθαρού αέρα», δήλωσε ο 25χρονος Chalamet για τη βραβευμένη με Emmy ηθοποιό. «Είχε πολλή ενέργεια».


Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Oscar Isaac και Jason Momoa, είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1965, του Frank Herbert.

https://www.instagram.com/p/CVT0CfojG7Z

Πλοκή

Το «Dune» περιστρέφεται γύρω από την ιστορία του χαρισματικού νεαρού Paul Atreides (Chalamet). Ο Paul είναι ένας από τους ήρωες που θα κληθούν να ταξιδέψουν στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να διασφαλίσουν το μέλλον των δικών τους ανθρώπων και των συμφερόντων τους. Ο πλανήτης Arrakis, έχει τεράστια αξία ως μοναδική πηγή μιας πολύτιμης ουσίας – το «spice» - που μπορεί να ξεκλειδώσει τις εξαιρετικές ικανότητες της ανθρωπότητας.

Zendaya - Timothée Chalamet: Το fashionable δίδυμο επιστρέφει... με δύο εκθαμβωτικές εμφανίσεις

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν μια λαμπρή καριέρα μπροστά τους

Η Zendaya επιστρέφει ως η love interest του MJ στο Spider-Man: No Way Home τον Δεκέμβριο και κέρδισε ένα Emmy το 2020 για τον ρόλο της στη σειρά του HBO Euphoria. Ο Chalamet κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον ρόλο του στο Call Me By Your Name. Έχει επίσης πάρει τον ρόλο του Willy Wonka στο prequel Wonka, του οποίου έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα.

Οι δύο τους ελπίζουν πως θα διατηρήσουν την καλή τους σχέση καθώς συνεχίζουν τις καριέρες τους στο Hollywood.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που αυτή η εμπειρία ήταν με αυτόν τον τύπο, επειδή είναι εξαιρετικά ταλαντούχος αλλά και τόσο καλός άνθρωπος», δήλωσε η Zendaya. «Μπορέσαμε να διασκεδάσουμε και να γίνουμε υπέροχοι φίλοι».


Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved