Είσαι και εσύ obsessed με τον Timothée Chalamet; 8 looks για να μην πάρεις τα μάτια σου από πάνω του

Ο best dressed ηθοποιός όλου του Hollywood!

O Timothée Chalamet είναι χωρίς καμία αμφιβολία το «it» αγόρι του Hollywood αυτή τη στιγμή. Ο ηθοποιός έχει καλλιεργήσει το δικό του προσωπικό στυλ τα τελευταία χρόνια. Τα σύνολά του χαρακτηρίζονται πάντα από τολμηρά χρώματα. Φοράει εντυπωσιακά κοστούμια, μπότες με χαμηλό τακουνάκι, ακόμα και harnesses (αξεσουάρ εμπνευσμένο από την ιππασία και τον ιππόδρομο) και πουλόβερ με παγιέτες.

https://www.instagram.com/p/CRmKDPmJZ9A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στιγμές στο κόκκινο χαλί

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας Call Me By Your Name το 2017, το στυλ του ηθοποιού έχει εξελιχθεί με ταχύτατους ρυθμούς. Ο Chalamet έχει κάνει μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που διαφέρουν πολύ από τα απλά και βαρετά κοστούμια που προτιμούν συχνά οι «καλοντυμένοι» άντρες στο Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός έχει δείξει την προτίμησή του για τα statement στυλ των Haider Ackermann και Alexander McQueen, καθώς φοράει επανειλημμένα τα printed και χρωματιστά κοστούμια των δύο οίκων. Το look του Chalamet ήταν ακόμη πιο edgy στις Χρυσές Σφαίρες του 2019, όπου φόρεσε ένα harness με παγιέτες του οίκου Louis Vuitton.

zendaya_Chalamet_gorgeous.jpg

Zendaya - Timothée Chalamet: Το fashionable δίδυμο επιστρέφει... με δύο εκθαμβωτικές εμφανίσεις



Μια άλλη εμφάνιση του ηθοποιού που με εξέπληξε ήταν όταν παρακολούθησε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου για την πρεμιέρα της ταινίας του The King, όπου φόρεσε μια φόρμα από 15.000 παγιέτες και 3.000 κρύσταλλα Swarovski.



Casual εμφανίσεις

Δεν είναι όμως μόνο στο κόκκινο χαλί που ο ηθοποιός εντυπωσιάζει. Για μια εκδήλωση για την ταινία Little Women το 2019, ο ηθοποιός φόρεσε ένα graphic tee από το συγκρότημα Gorillaz, το οποίο συνδύασε με ένα παντελόνι Isabel Marant.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις 8 από τα καλύτερα looks του Timothée Chalamet, τα οποία τον βοήθησαν να γίνει το sex symbol και fashion icon που είναι σήμερα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλουμε κι εμείς έναν καλό φίλο σαν τον Timothée Chalamet - Τα συγκινητικά λόγια του για τη Zendaya

Σε... νέες περιπέτειες ο Timothée Chalamet - Δες τον για πρώτη φορά ως νεαρό «Willy Wonka»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved