Zendaya - Timothée Chalamet: Το fashionable δίδυμο επιστρέφει... με δύο εκθαμβωτικές εμφανίσεις

Το πιο stylish δίδυμο του red carpet!

Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τις εμφανίσεις της Zendaya με τον Timothée Chalamet στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας και οι stars μας αναστάτωσαν με δύο ακόμα μοναδικές εμφανίσεις στο Λονδίνο. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας για να προωθήσουν την νέα τους ταινία, Dune. Όλο το cast παρευρέθηκε στην εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε σε rooftop στο Λονδίνο, αλλά δύο είναι αυτοί που ξεχώρισαν.

Η Zendaya και ο Timothée Chalamet κάνουν «power clashing» με τον σωστό τρόπο

Ο ορισμός του «power clashing» είναι όταν συνδυάζεις ρούχα που κατά κανόνα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Αυτό λοιπόν πέτυχαν οι stars της ταινίας Dune στο Λονδίνο και εμείς οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας. Μόνο η Zendaya και ο Timothée Chalamet θα μπορούσαν να εμφανιστούν διπλά δίπλα με ένα medieval εμπνευσμένο σύνολο και ένα printed κοστούμι αντίστοιχα. Slaying!!!

Timothée Chalamet: Πιο στυλάτος από ποτέ στην πρεμιέρα του Dune (photos)

https://www.instagram.com/p/CVJF3G6LsO8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι φόρεσαν

Για την εμφάνισή της στο Λονδίνο, η Zendaya επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του Andreas Kronthaler για τη Vivienne Westwood από τη Spring 2020 συλλογή, ένα μεσαιωνικού ύφους σύνολο.

Το σύνολο περιλάμβανε ένα αποκαλυπτικό τοπ με αλυσίδες, το οποίο θύμιζε μια μοντέρνα εκδοχή μιας μεσαιωνικής πανοπλίας. Αυτό το chain τοπ το συνδύασε με μια καρό midi φούστα σε γήινες αποχρώσεις και nude γόβες. Ο Law Roach, προσωπικός στυλίστας της Zendaya, βρισκόταν φυσικά πίσω από τη μοναδική εμφάνιση της ηθοποιού.



Στο πλευρό της fashion icon ήταν ο Timothée Chalamet με ένα custom made κοστούμι της Stella McCartney, σε ένα print μανιτάρια, με ένα ασορτί πουκάμισο και μπότες με μικρό τακούνι.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις το απόλυτο fashion duo να τα σπάει στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @zendaya

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved