Σε... νέες περιπέτειες ο Timothée Chalamet - Δες τον για πρώτη φορά ως νεαρό «Willy Wonka»

Το prequel του Charlie and the Chocolate Factory αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2023!

Πιθανότατα ξέρεις πως οι Warner Bros. θα επαναφέρουν στη μεγάλη οθόνη τον Willy Wonka. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Timothee Chalamet ως ο νεαρός Willy Wonka. Το σενάριο το έχει αναλάβει ο Simon Rich και την σκηνοθεσία ο Paul King.

Η πλοκή και οι παλαιότερες ταινίες

Η ταινία βασίζεται στο κλασικό βιβλίο του Roald Dahl, «Charlie and the Chocolate Factory», και είναι αφιερωμένη στη ζωή του Willy Wonka. Θα αποτελέσει prequel, καθώς θα διηγηθεί την ιστορία του νεαρού σοκολατοποιού για το πώς εκείνος έγινε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου σοκολάτας.

Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε για τη ζωή του Wonka ήταν το 1971, με τον Gene Wilder ως Willy Wonka και τον Peter Ostrum ως Charlie Bucket. Φυσικά, η πιο γνωστή ταινία είναι αυτή στην οποία πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp, η οποία κυκλοφόρησε το 2005.



H ανάρτηση του Timothee Chalamet

Τώρα, ο διάσημος ηθοποιός, Timothée Chalamet, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να φορά το παραδοσιακό καπέλο και το παλτό του Willy Wonka στα γυρίσματα της ταινίας.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του γράφει: «Η αγωνία είναι τρομερή, ελπίζω ότι θα διαρκέσει». Σύμφωνα με πηγή, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός ηθοποιός θα αναδείξει τις φωνητικές και χορευτικές του ικανότητες στην οθόνη.



Ο Chalamet πρωταγωνίστησε σε musicals στο σχολείο που πήγαινε στη Νέα Υόρκη και τώρα του δίνεται η ευκαιρία- για πρώτη φορά- να το κάνει επαγγελματικά.

Οι δύο αγαπημένοι σου ηθοποιοί πιάστηκαν σε ερωτικά τετ-α-τετ

https://www.instagram.com/p/CU3Cg6XIzAy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν στην ταινία

Στο Wonka, εκτός από τον Chalamet, θα συμμετέχουν και άλλα γνωστά πρόσωπα: ο Rowan Atkinson ή αλλιώς Mr. Bean, μαζί με τον Michael-Key, καθώς και τους Jim Carter, Olivia Colman, Mathew Baynton, Tom Davis, Simon Farnaby, Rich Fulcher, Sally Hawkins, Kobna Holdbrook-Smith, Paterson Joseph, Calah Lane, Matt Lucas, Colin O’Brien, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar και Ellie White.

Πότε θα κυκλοφορήσει

Το Wonka πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Μαρτίου 2023.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις άλλες πρόσφατες αναρτήσεις του ηθοποιού στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @tchalamet

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved