Οι δύο αγαπημένοι σου ηθοποιοί πιάστηκαν σε ερωτικά τετ-α-τετ

Το θέαμα θα σε εκπλήξει κάπως.

Οι Χολιγουντιανοί ειδικά ηθοποιοί έχουν τεράστιο fan base σε όλον τον κόσμο. Ακριβώς επειδή οι ταινίες τους προβάλλονται σε όλον τον πλανήτη, ο κόσμος τους ξέρει πια. Τους περιμένει σε κάθε επόμενο ρόλο και θέλει να ξέρει κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή τους. Είναι οι influencers που είχαμε πολύ πριν τους influencers.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ακούμε ότι δύο διάσημα ονόματα του κινηματογράφου πιάνονται σε ερωτικά τετ-α-τετ, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μία ενασχόληση και ένας ενθουσιασμός. Ακόμα και όταν όλα αυτά συμβαίνουν στα πλαίσια των γυρισμάτων μίας ταινίας.

Τι έγινε λοιπόν αυτήν τη φορά; Μία βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που ανήκει στο νέο αίμα του Hollywood και έχει εντυπωσιάσει ήδη με τα πρώτα της βήματα το κοινό, και ένας όμορφος και γοητευτικός, εξαιρετικά ταλαντούχος Γαλλοαμερικανός σταρ εθεάθησαν να φιλιούνται την ώρα που ήταν ντυμένοι για τους νέους τους ρόλους.

Δεδομένου ότι είναι στα πλαίσια ταινίας όλο αυτό που συνέβη, δεν είναι ότι υπάρχει κάποιο νέο celeb couple, αλλά και μόνο που βλέπουμε τους συγκεκριμένους ηθοποιούς σε αυτό το κλίμα, η αλήθεια είναι ότι μία ταραχή υπάρχει.

Να σου θυμίσουμε το fun fact ότι ο εν λόγω ηθοποιός εθεάθη το 2019 σε άλλα ερωτικά τετ-α-τετ, εκείνη τη φορά πραγματικά, με την τότε σύντροφό του, Lily Rose Depp.

Μπες στο βίντεο και στην παρακάτω gallery για να δεις για ποιους μιλάμε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved