Το «side tip» είναι η εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που λατρεύει η Sydney Sweeney

Η hot εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ και αγαπημένη της Sydney Sweeney είναι το «side-tip»! Εσύ θα το δοκιμάσεις; 

Η Sydney Sweeney συνεχίζει να αποτελεί την απόλυτη έμπνευση ομορφιάς που χρειαζόμαστε για να περάσουμε το υπόλοιπο καλοκαίρι μας! Γιατί το λέμε αυτό; Διότι η ηθοποιός του «Euphoria» παρευρέθηκε στα τηλεοπτικά βραβεία της Ένωσης Κριτικών του Χόλιγουντ στις 13 Αυγούστου και έδειχνε διαχρονική με ένα κομψό updo και ένα super μακιγιάζ ματιών με eyeliner, αλλά το αγαπημένο μας κομμάτι σε ολόκληρη την εμφάνισή της, δεν κρύβεται στα ρούχα και το μακιγιάζ!

Ήταν το «side-tip» γαλλικό μανικιούρ που επέλεξε να κάνει στα νύχια της. Το nail art δημιουργήθηκε από τη Zola Ganzorigt, τη διάσημη nail artist που είναι υπεύθυνη για την τάση που κυριαρχεί με τα Glazed Donut Nails (έλα, υπάρχει παντού και τα έκανε trend η Hailey Bieber)!

Emmy 2022: Η Zendaya και η Sydney Sweeney υποψήφιες για τις πιο αγαπημένες σειρές ever

Το nail art της Sydney Sweeney θα γίνει το επόμενο δικό σου!

Τώρα η celebrity nail artist μας δείχνει ένα άλλο στυλ του γαλλικού μανικιούρ μέσω της Sydney Sweeney, βάφοντας τα νύχια της με ένα καθαρό ροζ χρώμα που θυμίζει μανικιούρ supermodel της δεκαετίας του '90, που έχουμε δει σε celebrities όπως η Jennifer Lopez και η Selena Gomez.

https://www.instagram.com/p/ChPg-ROrm20/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά φυσικά και δε σταμάτησε εκεί! Αντί να διατηρήσει το minimal θέμα, σχεδίασε πράσινες νιφάδες glitter σε μερικά νύχια, με έμφαση σε διάφορες θέσεις που μιμούνται την εμφάνιση ενός γαλλικού μανικιούρ με πλάγια άκρη.

Η απόλυτη έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου

Αυτή η εκδοχή του κλασικού, γαλλικού μανικιούρ αφορά ευθείες γραμμές τραβηγμένες διαγώνια κατά μήκος του νυχιού, που εκτείνονται από τη μία πλευρά προς το κέντρο της άκρης, αντί για οριζόντια στις άκρες.

sweeney sydney

Το nail art της Sweeney «παραμορφώνει» τη γραμμή και αντ 'αυτού χρησιμοποιεί το glitter για να δώσει αυτή την ψευδαίσθηση της πλαϊνής άκρης. Επειδή όλα κρύβονται στις λεπτομέρειες, το μανικιούρ της ταιριάζει τέλεια με το βελούδινο πράσινο φόρεμα που επέλεξε, καθιστώντας το την καλύτερη πινελιά που θα μπορούσε να δώσει στο σύνολό της!



Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις τη hot εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ όπως η Sydney Sweeney δες στην gallery 7 nail art για να πάρεις έμπνευση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το beauty item που κουβαλάει παντού μαζί της η Sydney Sweeney

Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved