Το beauty item που κουβαλάει παντού μαζί της η Sydney Sweeney

Η Sydney Sweeney περιποιείται την επιδερμίδα της ακόμα και στο αεροδρόμιο.

Η Sydney Sweeney έχει τη λύση για όλα. Ακόμα και για τις αναποδιές που της συμβαίνουν. Ας σου πω, όμως, τι εννοώ. Πρόσφατα, η ηθοποιός διανυκτέρευσε... στο αεροδρόμιο καθώς έγινε κάποιο μπέρδεμα με την πτήση της.

Όμως, αντί να πάει στην αεροπορική εταιρεία και να «ζητήσει τα ρέστα», η Sweeney έφερε αυτή την εξέλιξη στα μέτρα της και την βρήκε ως ευκαιρία για λίγο… skincare. Οι μάσκες ματιών της Sydney Sweeney, τις οποίες κουβαλά παντού μαζί της, την κράτησαν ψύχραιμη και συγκεντρωμένη καθώς περίμενε κουλουριασμένη στις καρέκλες του αεροδρομίου, μετά από μια σειρά καθυστερήσεων 8 ωρών.

Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Τα σχέδια της Sydney Sweeney άλλαξαν και το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και λίγο… skincare

Ζαλισμένη, από την κουραστική μέρα (και τη νύχτα) που πέρασε στο αεροδρόμιο η Sydney Sweeney παρέα με τον make up artist της, αποφάσισε να αφιερωθεί στην περιποίηση της επιδερμίδας της για να βεβαιωθεί ότι το λεπτό δέρμα κάτω από τα μάτια της, θα φαινόταν τόσο φωτεινό και ανανεωμένο, όσο θα έμοιαζε αν περνούσε εκείνο το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

https://www.instagram.com/p/CdHYzzTrO8o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η star του Euphoria, λοιπόν, αποκάλυψε μέσω Insta Story τι κάνει... όσο περιμένει στο αεροδρόμιο. Η Sydney, όπως βλέπεις, έβαλε τα eye patches της στην περιοχή κάτω από τα μάτια κι έγραψε: «Slumber party!».

sydney sweeney airportt

Τα eye patches της Sydney Sweeney

Τα eye patches που φοράει η Sydney Sweeney εμπεριέχουν κολλαγόνο, καφεΐνη και χρυσό και βοηθούν στη μείωση του πρηξίματος, χαρίζουν και φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Η ίδια έχει αναφέρει ότι: «Πάντα, κάθε πρωί, χρησιμοποιώ eye patches. Κάθε πρωί, ό,τι κι αν κάνω, τα φοράω».

Στην πραγματικότητα, σε ένα TikTok που έχει δημοσιεύσει η ίδια η Sweeney στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, λέει ότι η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της δεν διαφέρει και πολύ από τη skincare routine του χαρακτήρα της στο Euphoria. Η ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: « Η Cassie φοράει επίσης μάσκες ματιών»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα - 6 fun facts που δεν ήξερες για εκείνη

DIY μάσκα ομορφιάς με βρώμη: Το συστατικό για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved