Ξέχνα το cardigan όπως το ήξερες! Δες το fashion hack του TikTok που έγινε viral

Έχεις βαρεθεί να φοράς την αγαπημένη σου ζακετούλα με τον ίδιο τρόπο ξανά και ξανά; Τότε το TikTok θα σε σώσει για άλλη μια φορά.

Όσον αφορά τα χειμωνιάτικα πανωφόρια, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα classic cardigan – θεωρείτε μάλιστα το It knitwear της μόδας για το 2022. Cozy αλλά και θηλυκά, τα cardigan που φοράνε τώρα οι fashionistas είναι το must-have item για τις πιο cool χειμωνιάτικες εμφανίσεις. Μπορείς να το φορέσεις και εσύ πάνω από φορέματα και bra tops με baggy jeans ή με maxi φούστες. Αν νιώθεις όμως πως έχεις βαρεθεί το δικό σου το τελευταίο διάστημα, τότε το TikTok έχει το κατάλληλο hack για εσένα.



Ενώ η εφαρμογή είναι γεμάτη με #fashionhacks και #clothinghacks, το πιο πρόσφατο από τα οποία περιλαμβάνει την αγαπημένη επιστροφή των fluffy boots, από το κόλπο θα αλλάξει τον τρόπο με το οποίο φοράς το cardigan σου μια για πάντα.

fluffy_mpotes_tiktok_hack.jpg

TikTok fashion! Οι κοντές fluffy μπότες έχουν γίνει viral - Πώς τις φορούν οι influencers

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις το αγαπημένο σου ζακετάκι (πρέπει να έχει τουλάχιστον τρία κουμπιά) και να περάσεις το δεύτερο κουμπί μέσα από την τρίτη τρύπα και το τρίτο κουμπί μέσα από τη δεύτερη τρύπα – το οποίο θα κάνει crop το cardigan σου. Σε μπερδέψαμε; Δες το βίντεο παρακάτω για να καταλάβεις. Είναι πολύ απλό.

Et voila! Ένα νέο look χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις ένα καινούργιο item.

https://www.instagram.com/p/CL1Vs_ZsUab/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να βρεις 6 τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις αυτό το staple φέτος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @camillecharriere

Διάβασε επίσης

Τα techcessories είναι το πιο hot trend του 2022 - Γιατί μας έχουν ξετρελάνει

Youth fashion! 10 staples που πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της κάθε 20χρονη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved