Youth fashion! 10 staples που πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της κάθε 20χρονη

Τα basics του στυλ είναι και επίσημα back in fashion και πιο επίκαιρα από ποτέ!

Το στυλ είναι προσωπικό. Η καθεμία από εμάς έχει το δικό της γούστο και προσπαθεί να φοράει τα ρούχα που της φτιάχνουν τη διάθεση. Ανεξαρτήτως όμως του στυλ, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που θα λέγαμε πως έχουν έναν all-time classic χαρακτήρα. Αυτά είναι τα staple κομμάτια.



Τα staple κομμάτια δημιουργούν πάντα σωστές εμφανίσεις

Από τα βασικά, λοιπόν, κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας δεν πρέπει να λείπει ένα κλασικό jean παντελόνι, ένα tailored blazer, ένα ζευγάρι μοκασίνια, ένα going-out dress, αθλητικά παπούτσια κτλ. Ο ορισμός τους ως «basics» κρίνεται φυσικά από τη διαχρονικότητα που τα χαρακτηρίζει, την ευελιξία τους στο να προσαρμοστούν σε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις και στην άνεση και πρακτικότητα που προσφέρουν σε κάθε κοπέλα. Αυτά τα κομμάτια ξεχώρισαν καθώς οι νέες κοπέλες τα επιλέγουν συχνά για τις εμφανίσεις τους.

ianouarios_sinola.jpg

January alert! 10 κομψά σύνολα για να αντιμετωπίσεις με στυλ τα κρύα του Ιανουαρίου

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να δεις ποια είναι τα 10 items που θεωρούμε πως πρέπει να έχουν όλες οι 20άρες στις γκαρνταρόμπες τους. Να θυμάσαι ωστόσο ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Φόρεσε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις — σκοπεύω να κάνω και εγώ το ίδιο!

Ας ξεκινήσουμε με τα classic jeans…

Μπορεί κατά τη διάρκεια των 20s σου να πειραματιστείς με διάφορα jean styles, στο τέλος όμως, πάντα θα επιστρέφεις στο κλασικό μπλε (χωρίς στολίδια, τρύπες και τρελά σκισίματα). Θα το φοράς πάντα και σχεδόν παντού.

https://www.instagram.com/p/CVfbvMTrI-k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ριγέ μπλούζα

Τα σύνολα στα οποία φοράς μια ριγέ μπλούζα θα είναι πάντα διαχρονικά. Συνδύασέ τη με τα πάντα από jeans μέχρι και μια mini φούστα – θα δείχνεις πάντα κομψή.



Κοσμήματα

Επένδυσε σε κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα σύνολά σου – π.χ. τα σκουλαρίκια με μπαρόκ μαργαριτάρια και τα κολιέ με χοντρές αλυσίδες.

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να μάθεις ποια είναι τα υπόλοιπα staples.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TikTok fashion! Οι κοντές fluffy μπότες έχουν γίνει viral - Πώς τις φορούν οι influencers

Η Y2K μόδα όρισε το 2021! Πώς να υιοθετήσεις την τάση την επόμενη χρονιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved