January alert! 10 κομψά σύνολα για να αντιμετωπίσεις με στυλ τα κρύα του Ιανουαρίου

Για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με στυλ!

 

Οι διακοπές ήρθαν και πέρασαν πολύ γρήγορα. Η μελαγχολία που νιώθουμε αυτήν την στιγμή μπορεί να επηρεάσει και το ντύσιμό μας μέσα στον Ιανουάριο – αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συμβεί απαραίτητα. Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πειραματιστείς με πολύχρωμα χειμωνιάτικα σύνολα και να βελτιώσεις το προσωπικό σου στυλ.

Και εκεί μπαίνουμε εμείς. Στις αρχές κάθε μήνα μας αρέσει να σκρολάρουμε το feed μας στο Instagram, ψάχνοντας τους λογαριασμούς των αγαπημένων μας influencers για τα πιο κομψά σύνολα. Έτσι, και για τον Ιανουάριο, έχουμε συγκεντρώσει μερικά που σίγουρα θα σου κεντρίσουν την προσοχή.



Ιανουάριος: Μια maximal ή μια minimal γκαρνταρόμπα;

Ίσως το 2022 είναι η χρονιά που θα πειραματιστείς με τον μαξιμαλισμό – τάσεις όπως το party dressing κατά τη διάρκεια της ημέρας και το clowncore (το τσίρκο της μόδας) θα σε απασχολήσουν φέτος. Εναλλακτικά, μπορεί να θέλεις μέσα στον Ιανουάριο για δημιουργήσεις μια καλά επιμελημένη και ουδέτερη γκαρνταρόμπα. Είναι πολλά τα brands πλέον που κυκλοφορούν χειμωνιάτικα basics που θα φοράς κάθε σεζόν.

dekemvrios_sinola.jpg

December Alert! 10 κομψά σύνολα για το style inspo του Δεκεμβρίου

https://www.instagram.com/p/CX4OCKmtmhr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν χρειάζεσαι έμπνευση, μπες στο Instagram. Ό,τι και να ψάχνεις, η εφαρμογή είναι γεμάτη με style influencers που μοιράζονται μερικές από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, αλλά και τα πιο cozy αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν ζεστή από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να δεις τα 10 αγαπημένα μας σύνολα και ξεκίνησε τον χρόνο ως η best dressed της παρέας σου!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sofiamcoelho

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλό μήνα! 12 κομψά σύνολα για το style inspo του Νοεμβρίου

Style queen! 10 cozy σύνολα ιδανικά για τον Οκτώβριο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved