TikTok fashion! Οι κοντές fluffy μπότες έχουν γίνει viral - Πώς τις φορούν οι influencers

Το TikTok είναι γεμάτο με αυτές και ακόμη και μια style icon των '70s τις φοράει!

 

Πρώτα ήταν τα crocs, μετά τα clogs, τώρα όλοι είναι obsessed με τις fluffy μπότες. Όχι οποιαδήποτε fluffy μπότα ωστόσο. Σύμφωνα με το TikTok, οι mini μπότες είναι super trendy, αυτές δηλαδή που είναι κομμένες ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο και έχουν βρεθεί στις γκαρνταρόμπες των top influencers και μοντέλων.

Πώς τις φορούν οι αγαπημένες μας celebs

Η Kendall Jenner, η Emily Ratajkowski, η Hailey Bieber, η Kaia Gerber, όλες έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον ένα ζευγάρι mini fluffy μπότες και τείνουν να τις φορούν με off-duty outfits όπως φλις, κολάν και κάλτσες τένις κάθε πρωί πριν την γυμναστική. Αλλά μην σκεφτείς ούτε για μια στιγμή ότι πρόκειται για μια τάση που περιορίζεται σε εφήβους και εικοσάρες.

fluffy_mpotes.jpg

Οι fluffy μπότες είναι σταθερή αξία τον χειμώνα - 7 cool τρόποι να τις φορέσεις

Η θρυλική τραγουδίστρια Cher είναι η νέα ambassador των fluffy boots και σε καμπάνια γνωστού brands φοράει φυσικά το κλασσικό mini cozy και classy στυλ που όλες θέλουμε να κρατήσουμε στα χέρια μας. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε μια ημέρα από την κυκλοφορία της συγκεκριμένης καμπάνιας, η ζήτηση για τις fluffy μπότες έφτασε το 1,280% σε άνοδο. Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα είχαμε αγοράσει ένα πολύ πιο κοντό ζευγάρι αντί για το στυλ μέχρι το γόνατο που ήταν δημοφιλές στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και του 2000.



Η ''λύση'' στο πρόβλημά σου

Φυσικά, το TikTok έχει μια λύση για εμάς που κρατήσαμε τις ψηλές fluffy μπότες στην γκαρνταρόμπα μας. Όταν η @emkeen3 έλαβε ως δώρο τα Χριστούγεννα ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο, πήρε ένα ψαλίδι και τις έκοψε. Δες το βίντεο παρακάτω για να καταλάβεις πώς. Θα σου λέγαμε, βέβαια, μην το τολμήσεις μόνη σου, γιατί... μετά θα κλαις τα χρήματά σου σε περίπτωση που το μετανιώσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ugg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

King of the shoes! 5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς φέτος τον χειμώνα

Οι suede μπότες είναι wardrobe staple -9 κομψές επιλογές για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved