Η νέα super glam τάση στο μακιγιάζ λέει #GlitterLips - Θα τη λατρέψεις!

Το TikTok μας έδωσε πάλι την απόλυτη έμπνευση για να απογειώσουμε το μακιγιάζ μας!

Οι πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου έφτασαν, και εμείς θέλουμε να είμαστε πιο στυλάτες και λαμπερές από κάθε άλλη χρονική περίοδο. Σου έχω αναφέρει πολύ το κεφάλαιο «λάμψη» αυτές τις μέρες. Μιλήσαμε για glitter στα μαλλιά, glitter στο μανικιούρ, glitter στα μάτια, τι άλλο μας λείπει; Μα το glitter στα χείλη φυσικά!

glitter

Δεν μπορεί να μην έχεις δει στο TikTok ίσως και την πιο όμορφη τάση που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο του μακιγιάζ. Ε λοιπόν, σήμερα θα μάθεις πώς μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις αυτή τη λάμψη που τόσο καιρό χαζεύεις στα βιντεάκια της εφαρμογής.

2022 is on the way! 10 glittery nail art για να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με λάμψη και στυλ

Το TikTok έκανε πάλι το «θαύμα» του!

Το glitter στα χείλη σου δίνει αυτό το κάτι παραπάνω και απογειώνει έτσι απλά το look σου και το πιο απίστευτο; Είναι πανεύκολο να το κάνεις και μόνη σου και να δημιουργήσεις την πιο wow εμφάνιση ever!

Μαζί θα δούμε πώς μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου glitter στα χείλη και να έχεις το πιο λαμπερό, διακριτικό και απλά υπέροχο αποτέλεσμα το οποίο; Θα ζηλεύουν όλοι! Τι λες; Πάμε να δούμε;

Lip balm και lip scrub εν δράσει

Το Glitter δεν είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Τα χείλη σου χρησιμοποιώντας glitter θα είναι στεγνά, οπότε καλό θα ήταν να φροντίσεις να μην είναι και ξηρά. Να είναι, δηλαδή, καλά ενυδατωμένη πριν απλώσεις πάνω τους το glitter.

Μπορείς να δοκιμάσεις, λοιπόν, ένα lip scrub έτσι ώστε να κάνεις μια απολέπιση στα χείλη σου και έπειτα άπλωσε απλά το lip balm σου. Για περισσότερη ενυδάτωση το lip balm το αφήνουμε να δρα στα χείλη μας όλο το βράδυ.

Θέλουμε βάση φυσικά!

Ανησυχείς ότι το glitter δεν θα κολλήσει στα χείλη σου; Καιρός να το ξεπεράσεις! Μπορείς να εφαρμόσεις οποιοδήποτε glitter θες, πάνω από οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν. Δοκίμασε διαφανές lip gloss ή ακόμη και κόλλα για βλεφαρίδες. Δεν θα αφυδατώσουν τα χείλη σου.

It’s glitter time

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το δάχτυλό σου ή ένα πινέλο για να τοποθετήσεις το glitter στα χείλη σου. Όσο πιο μικροσκοπικές είναι οι νιφάδες, τόσο πιο διακριτική είναι η λάμψη.

Μπορείς να πάρεις επαγγελματικά glitter από γνωστές εταιρίες μακιγιάζ, ή ακόμη και αν θες κάτι πάρα πολύ οικονομικό ή να πειραματιστείς, τότε μπορείς να βρεις παντού από το βιβλιοπωλείο, έως τα καταστήματα με παιχνίδια και υλικά γραφής.

Κάνε το να κρατήσει

You did it, girl! Τώρα έχεις glitter χείλη. Ψέκασε με το αγαπημένο σου setting spray το απότέλεσμα για περισσότερη διάρκεια.

Καλά το έβαλα, αλλά πώς το αφαιρώ;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αφαιρέσεις το glitter από τα χείλη σου; Ο makeup artist της Beyoncé έχει μια εκπληκτικά απλή συμβουλή: Scotch tape. Σίγουρα, μπορείς να δοκιμάσεις να πλύνεις το glitter με νερό, αλλά το glitter βλέπει το νερό ως ένα «διασκεδαστικό παιχνίδι» και όχι ως ένδειξη ότι... θέλεις να το απομακρύνεις.



Κόλλησε την ταινία στα χείλη σου και επανάλαβε. Φυσικά μετά απ’όλη αυτή τη διαδικασία, τα χείλη σου θα έχουν μεγάλη ανάγκη από lip balm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#HairGlitter: Η πινελιά λάμψης που θα σε μετατρέψει στην beauty queen της Πρωτοχρονιάς

10 super duper beauty looks που έκαναν οι teen stars το 2021 - Πάρε έμπνευση!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved