2022 is on the way! 10 glittery nail art για να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με λάμψη και στυλ

Το Πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ σου είναι εδώ και ετοιμάσου για πολύ glam!

Happy New Year, girl! Αυτή είναι η ευχή που θα σου δώσουμε σε μερικές ημέρες και εδώ, τα κορίτσια του teenqueen, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες γι'αυτό. Aνυπομονούμε να υποδεχτούμε το νέο έτος με πολλή χαρά και φυσικά...λάμψη! Θέλουμε να είμαστε πιο λαμπερές από κάθε άλλη μέρα του χρόνου και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνουμε πολύ για ό,τι αφορά το glitter.

Θες φόρεμα; Θες μακιγιάζ; Θες παπούτσια; Το search στο Internet έχει πάρει φωτιά για να βρούμε ιδέες και για κάνουμε την πιο λαμπερή εμφάνιση ever! Όμως, super glamorous look, χωρίς το αντίστοιχο, glittery nail art γίνεται; Δε γίνεται!

glitter sprei malliwn

#HairGlitter: Η πινελιά λάμψης που θα σε μετατρέψει στην beauty queen της Πρωτοχρονιάς

Το πιο εντυπωσιακό απότέλεσμα θα είναι στο δικό σου... χέρι

Ανα διαστήματα σου έχω δείξει πολλές ιδέες για να κάνεις τα πιο WOW και εορταστικά μανικιούρ σου αλλά θεωρώ οτι το Πρωτοχρονιάτικο mani, είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνο του. Πρέπει, λοιπόν, να δούμε ιδέες μόνο για εκείνη, την πιο λαμπερή ημέρα του χρόνου!

https://www.instagram.com/reel/CX1KNN7A364/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν έχεις δει άλλες ιδέες μου, θα πρέπει να ξέρεις οτι λατρεύω το glitter, αν όχι... μόλις το έμαθες! Τι σημαίνει αυτό; Ότι το σημερινό θέμα, είναι το καλύτερό μου, γιατί είναι ένα θέμα...λάμψης και συνάμα, άκρως εορταστικό.

https://www.instagram.com/reel/CXgYwKoolKL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ιδέες που θα απογειώσουν έτσι απλά το look σου

Ετοιμάσου για τον απόλυτο χαμό, και να ξέρεις οτι δε θα υπάρχει φίλη, που να μη σου πει τη φράση «Αχ, τι ωραία και λαμπερά που είναι τα νύχια σου». So do it first εσύ, και κάνε όλες τις φίλες σου να ξετρελαθούν.

Τι λες λοιπόν; Πάμε να δούμε 10 glittery nail art, ιδανικά για την πιο γιορτινή ημέρα που περιμένουμε κάθε χρόνο, για να βάλουμε ό,τι πιο λαμπερό έχουμε πάνω μας, και να κάνουμε χαμό με το μανικιούρ μας;

Έτοιμη; Τρέξε στην gallery, για να πάρεις τις πιο WOW ιδέες.



Kαι μην ξεχάσεις, να περάσεις τέλεια το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 super duper beauty looks που έκαναν οι teen stars το 2021 - Πάρε έμπνευση!

Love Nwantiti! Το dance trend που έγινε viral στο TikTok θα σε ξεσηκώσει σε χρόνο dt

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved