10 super duper beauty looks που έκαναν οι teen stars το 2021 - Πάρε έμπνευση!

Οι teen stars που ξεχωρίσαμε το 2021 για τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους είναι εδώ!

Τα δύο τελευταία χρόνια που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολα. Όπως ξέρεις, ο Covid 19, ήρθε και άλλαξε τις ζωές μας αλλά και τα δεδομένα που είχαμε μέχρι πρότινος. Αυτό φυσικά επηρέασε και τον κόσμο της μόδας, αλλά και της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στα events του εξωτερικού που κάθε χρόνο μας άρεσε να απολαμβάνουμε. Ωστόσο, εξαιτίας του ιού και των μέτρων προστασίας (για να είμαστε ασφαλείς) ακυρώθηκαν τόσο το 2020 όσο και στις αρχές του 2021.

Βέβαια, η άνοιξη του 2021 μάς βρήκε κάπως... καλύτερα, τα μέτρα χαλάρωσαν ελαφρώς με αποτέλεσμα πασαρέλες, events και επίσημες πρεμιέρες ταινιών να πραγματοποιούνται πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid19. Εκεί απολαύσαμε τις πιο WOW εμφανίσεις των αγαπημένων μας teen stars του εξωτερικού. Είδαμε να υιοθετούν τις νέες, super hot τάσεις του 2021 σε μαλλιά και μακιγιάζ και να τραβούν φυσικά τα βλέμματα!

glitter skies shopping

Bling Bling! Τα Χριστούγεννα θέλουμε λάμψη στο βλέμμα - 10 σκιές με glitter για να διαλέξεις

Τα beauty looks που μας εντυπωσίασαν το 2021

Γι’ αυτό και εγώ αποφάσισα να κάνω μια αναδρομή στο έτος που σε λίγες ημέρες αφήνουμε πίσω μας, και να δούμε μαζί εμφανίσεις των αγαπημένων μας teen celebrities, που μας άρεσαν πολύ και που μας τράβηξαν την προσοχή. Για τι θα μιλήσουμε;

Για beauty looks φυσικά, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και που μας έδωσαν ιδέες για τα δικά μας looks! Τι λες; Πάμε να δούμε 10 beauty looks των teen stars που λατρέψαμε το 2021 και που μας έκαναν να μάθουμε τις τάσεις που κυριάρχησαν φέτος σε μαλλιά και μακιγιάζ; Φύγαμε για την πιο όμορφη αναδρομή!

https://www.instagram.com/p/CXeRhkHjxdF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΝΑΙ, ΝΑΙ στις έντονες αποχρώσεις

Λέω να ξεκινήσω με την ηθοποιό που όλες λατρέψαμε ως Tessa στην ταινία After, και δεν είναι άλλη από τη Josephine Langford! H νεαρή ηθοποιός με αυτό το απίστευτο post της στο Instagram μας δείχνει ότι αξίζει να τολμήσεις το κάτι διαφορετικό στα eye looks.

https://www.instagram.com/p/BwLH2xTHuhi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι τόλμησε εκείνη; Μπλε στο κινητό βλέφαρο και σβήσιμο με μωβ απόχρωση στο κάτω βλέφαρο. Όπως μπορείς να δεις το αποτέλεσμα είναι WOW και μας έκανε να πούμε ένα μεγάλο ναι στις έντονες ή και πολύχρωμες αποχρώσεις για το μακιγιάζ των ματιών μας. Μην το φοβάσαι! Θα τονίσει απίστευτα τα μάτια σου.

Rosie eye look; H Ariana Grande το λατρεύει

Στενά παρακολουθώ την Ariana Grande στο Instagram, αφού είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες και αποτελεί inspo για makeup and hair looks. Δε σου κρύβω ότι πάντα μου άρεσε το στυλ και η αισθητική της όσον αφορά τν μόδα, το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά.

Μικρή την είχα και σαν πρότυπο, σε όλες νομίζω υπήρξε αυτή η περίοδος στην εφηβεία που ταυτιζόσουν με αυτή τη μια συγκεκριμένη celebrity και ήθελες να της μοιάσεις. Ε, αυτό είχα πάθει εγώ με την Ariana! Όπως σίγουρα γνωρίζεις πριν από μερικούς μήνες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Dandon Gomez και το beauty look, που μας εντυπωσίασε και ξεχωρίσαμε ήταν αυτό του γάμου της.

https://www.instagram.com/p/CPV4cFrliH3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ariana έχουμε δει ότι προτιμάει τις πιο γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ της και αυτές επέλεξε και στον γάμο της. Μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις και φυσικά…eyeliner! Το προτιμάει συχνά, και η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ απόλυτα μιας και δίνει ένταση και ένα διαφορετικό, πιο γατίσιο εφέ στο βλέμμα.

Στα χείλη; Nude απόχρωση επέλεξε η νεαρή τραγουδίστρια και μας άρεσε πολύ. Τα μαλλιά της μισά πάνω, μισά κάτω, και της πηγαίνουν μοναδικά. So, do it like Ariana!



Φυσικά, και δεν τελείωσα εδώ. Τρέξε στην gallery να δεις και τα υπόλοιπα beauty looks των αγαπημένων μας teen stars που ξεχωρίσαμε το 2021 και που σίγουρα…θα λατρέψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Last minute... nail art! 11 εύκολα και γιορτινά μανικιούρ για τα Χριστούγεννα

Οι γιορτές πλησιάζουν! Πώς θα κάνεις το απόλυτο smokey eye

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved