@violette_fr

5 κόκκινα κραγιόν που επιλέγουν τα French girls για ζουμερά χείλη

Κόκκινο κραγιόν και clean βάσεις το μακιγιάζ που δεν χάνει ποτέ!

Οι Παριζιάνες, φημίζονται για το ανεπιτήδευτο στιλ και την φυσική ομορφιά τους. Είναι λάτρεις τις clean girl αισθητικής και δεν τους αρέσουν οι υπερβολές στο μακιγιάζ. Δηλαδή, στις καθημερινές τους εμφανίσεις φοράνε μία ενυδατική κρέμα με SPF και τονίζουν τα χείλη τους με ένα κόκκινο κραγιόν. Αυτό το μακιγιάζ μπορεί να τους συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ και να τις βγάλει ασπροπρόσωπες.

Τα κόκκινα χείλη σε συνδυασμό με τα curtain bangs και τα bob cuts που επιλέγουν τα french girls, μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και τις κάνουν να ξεχωρίζουν μέσα από το Instagram. Για να πετύχεις τα τέλεια ζουμερά, κατακόκκινα χείλη είναι σημαντικό να ακολουθήσεις 4 μικρά beauty tips που ακολουθούν οι Παριζιάνες:

https://www.instagram.com/p/C2PrmT6Ooas/
  • Κάνουν scrub επάνω στα χείλη για να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργήσουν μία λεία επιφάνεια.
  • Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν πρώτα ένα μολύβι χειλιών για το περίγραμμα στην ίδια ή ένα τόνο πιο σκούρα απόχρωση από το κραγιόν.
  • Εφαρμόζουν το κόκκινο κραγιόν και αφαιρούν με ένα χαρτομάντηλο την περίσσεια ποσότητα του χρώματος.
  • Τέλος, για να διαρκέσει το χρώμα εφαρμόζουν ταμποναριστά λίγη πούδρα και... έτοιμες!

Το κόκκινο κραγιόν δεν θέλει υπερβολές! Πιάσε τα μαλλιά σου ένα sleek bun δημιούργησε μία clean βάση και δώσε χρώμα στα χείλη. Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά κόκκινα κραγιόν με πλούσιο χρώμα που διαρκεί! Ρίξε μία ματιά...

https://www.instagram.com/p/C1Zm-6wuIvB/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved