@haileybieber

4 καθαριστικά προσώπου κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες

Όσο και αν βαριέσαι την διαδικασία του ντεμακιγιάζ, ειδικά το βράδυ, είναι το μυστικό για μια υγιή και λεία επιδερμίδα.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες κοπέλες που έχουν λιπαρή επιδερμίδα ταλαιπωρούνται από σπυράκια. Αυτό συμβαίνει γιατί παράγεται παραπάνω σμήγμα, το οποίο η επιδερμίδα δεν μπορεί να απορροφήσει και έτσι εμφανίζεται η λιπαρότητα και τα σπυράκια πάνω στο δέρμα.

Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στα ενοχλητικά σπυράκια!

Ο αιώνιος εφιάλτης! Τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αν το πρόβλημα αρχίζει να χειροτερεύει σίγουρα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Παρόλα αυτά, μπορείς να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου σε αυτό. Με ποιον τρόπο; Με το να κρατάς την επιδερμίδα σου όσο γίνεται καθαρή. Η καθαρή επιδερμίδα είναι το Α και το Ω για ένα λαμπερό δέρμα. Όσο και αν βαριέσαι την διαδικασία του ντεμακιγιάζ, ειδικά το βράδυ, είναι το μυστικό για μια υγιή και λεία επιδερμίδα.

Το «Pumpkin-Spice» είναι το μακιγιάζ που θα απογειώσει τα fall outfits αυτής της σεζόν

pexels-anna-nekrashevich-6475987.jpg

Αγάπησε την επιδερμίδα του προσώπου σου

Στην αγορά υπάρχουν καθαριστικά προσώπου τα οποία είναι αποκλειστικά για λιπαρές επιδερμίδες και για δέρματα που έχουν τάση ακμής. Προσοχή! Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς ένα προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου, κάτι άλλο, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Επιπλέον, αν η βάση της επιδερμίδας σου είναι καθαρή, τότε το μακιγιάζ σου θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο και εντυπωσιακό.

5 colourful mascara για ένα ακαταμάχητο και παιχνιδιάρικο βλέμμα

Μην αργείς! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλύτερα καθαριστικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και είναι ειδικά για επιδερμίδες με ακμή. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε αυτό που θα προσθέσεις στο beauty νεσεσέρ σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved