@saskiafenwick

7 manicure που δείχνουν τέλεια σε κοντά νύχια

Είναι κομψά, διαχρονικά και το κυριότερο φαίνονται συνεχώς περιποιημένα.

Σε λίγες μέρες έχεις ραντεβού με την μανικιουρίστ και έσπασε το νύχι σου; Μην ανησυχείς καθόλου, όλα για κάποιο λόγω γίνονται σε αυτήν τη ζωή! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να αποχαιρετήσεις τα μακριά νύχια που συντηρούσες τόσο καιρό και να πεις ναι στα κοντά νύχια; Περίμενε, μην βιάζεσαι να πεις όχι!

Τα κοντά νύχια είναι super hot αυτή τη σεζόν. Κι όμως! Είναι κομψά, διαχρονικά και το κυριότερο φαίνονται συνεχώς περιποιημένα. Όποιο βερνίκι κι αν επιλέξεις, τα κοντά νύχια θα δείχνουν καθαρά και προσεγμένα. Εκτός, από τις κλασικές επιλογές, όπως nude-ουδέτερες και σκούρες αποχρώσεις που επικρατούν αυτή τη σεζόν, μπορείς να διακοσμήσεις το manicure σου με διακριτικά minimal σχέδια.

Τα κοντά νύχια φαίνονται πάντα καθαρά & περιποιημένα

371178955_1768437806903760_1317602195406509124_n.jpg

@alyxlippiatt

Δηλαδή, μπορείς να επιλέξεις ένα μονόχρωμο βερνίκι και από πάνω να προσθέσεις μία glam πινελιά, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει να περάσει το manicure σου απαρατήρητο. Οι χρυσές και silver λεπτομέρειες είναι το must της σεζόν. Από την άλλη το γαλλικό manicure δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, μόνο που οι nail experts έρχονται να μας το συστήσουν πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Παστέλ χρώματα θα γίνουν ένα με τα φθινοπωρινά ρούχα και την χρωματική παλέτα που επικρατεί τριγύρω στη φύση αυτή την εποχή.

https://www.instagram.com/reel/CvdO1UzgNtD/

Ακόμα, κι αν επιλέξεις μία nude βάση το αποτέλεσμα να είναι σίγουρη πως θα είναι απίστευτα clean και θα κάνει τα άκρα σου απίστευτα κομψά. Μην γκρινιάζεις, λοιπόν, για το νύχι που έσπασε... Όλα τα trends θέλουν τα κοντά νύχια να είναι από τις hot επιλογές της σεζόν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα υιοθετήσεις κι εσύ.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις επιλογές που σου έχουμε ετοιμάσει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved