@hungvanngo

Το «Pumpkin-Spice» είναι το μακιγιάζ που θα απογειώσει τα fall outfits αυτής της σεζόν

Το pumpkin-spice θυμίζει πολύ το latte makeup που είχε γίνει viral φέτος το καλοκαίρι από το beauty icon, Hailey Bieber, μόνο που στο pumpkin μακιγιάζ, οι πορτοκαλί αποχρώσεις είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Αν ψάχνεις ένα μακιγιάζ που θα απογειώσει τα φθινοπωρινά looks, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο! Το Pumpkin-Spice είναι το νέο makeup trend που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στο TikTok. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι οι πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις. Έντονα ζυγωματικά, σκιές και eyeliners στα χρώματα της κολοκύθας έρχονται να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της σεζόν.

5 nude κραγιόν που θα κάνουν τα χείλη σου juicy σαν της Dua Lipa

Pumpkin-Spice Makeup

o.png

@@hungvanngo

Αυτά τα υγρά highlighters θα σου χαρίσουν ακαταμάχητη λάμψη

Δεν είναι τυχαίο που πολλές cellebrities του εξωτερικού το έχουν υιοθετήσει στις εμφανίσεις τους. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ έχει γίνει αμέσως δημοφιλή γιατί ταιριάζει το ίδιο υπέροχα σε ανοιχτές και σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Επιπλέον, μπορείς να το προσαρμόσεις τόσο σε καθημερινές εμφανίσεις όσο και σε glam περιστάσεις. Για τις βραδινές εξόδους, eyeshadows με glitters θα χαρίσουν extra λάμψη στα looks σου, ενώ θα φωτίσουν το βλέμμα σου.

@hungvanngo.png

@hungvanngo

Το pumpkin-spice θυμίζει πολύ το latte makeup που είχε γίνει viral φέτος το καλοκαίρι από το beauty icon, Hailey Bieber, μόνο που στο pumpkin μακιγιάζ, οι πορτοκαλί αποχρώσεις είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ που θα δέσει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας σου, οι ζεστές αποχρώσεις της κολοκύθας είναι η hot επιλογή της σεζόν.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά TikTok videos, που οι beauty lovers μας δείχνουν ένα-ένα τα beauty tips για το πώς θα πετύχουμε το pumkin-spice makeup αυτής της σεζόν. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved