@matildadjerf

Τέλεια επιδερμίδα μετά τις διακοπές! 5 ενυδατικές κρέμες για extra ενυδάτωση και λάμψη

Βλέπεις το δέρμα σου θαμπό και ταλαιπωρημένο; Υπάρχει λύση!

Βλέπεις το δέρμα σου θαμπό και ταλαιπωρημένο μετά τις διακοπές; Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη! Οι περισσότερες κοπέλες ταλαιπωρούνται με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, ειδικά αν το περισσότερο διάστημα το πέρασες δίπλα στη θάλασσα και κάτω από καυτό ήλιο. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ότι το αντηλιακό (όταν δεν το αφαιρείς και δεν το ανανεώνεις τακτικά), το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας και οι ακτίνες του ήλιου αφυδατώνουν το δέρμα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ελλιπή skincare routine (καθώς δεν αφιερώνουμε τον ίδιο χρόνο για την φροντίδα του προσώπου στις διακοπές) συμβάλουν στο να δείχνει η επιδερμίδα ταλαιπωρημένη.

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση!

367917215_840955584246597_7670496912187023584_n.jpg

@matildadjerf

Μην πανικοβάλεσαι, υπάρχει λύση! Εκτός από τα skincare προϊόντα καθαρισμού, οι ενυδατικές κρέμες είναι το κλειδί που θα σε απαλλάξει από το θαμπό, κουρασμένο και ξηρό δέρμα. Εφόσον, έχεις καθαρίσει την επιδερμίδα σου και έχεις προσθέσει την αντηλιακή προσώπου, ήρθε η ώρα για την ενυδατική. Η ενυδατική κρέμα επαναφέρει όλη την χαμένη λάμψη του προσώπου, προστατεύει και αποκαθιστά τη λειτουργία του δερματικού φραγμού, ενώ αφήνει μία δροσερή αίσθηση και ένα δέρμα βαθιά ενυδατωμένο. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώθεις την επιδερμίδα σου βαθιά αναζωογονημένη και γεμάτη ζωντάνια.

«Latte nails!» 6 manicure που θα σε κάνουν να υιοθετήσεις την hot τάση του φθινοπώρου

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που εμείς στο beauty department του TeenQueen.gr, αγαπάμε να δοκιμάζουμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...

Shopping Time:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved