Τα summer looks από τις διακοπές της Σάντυς Χατζηϊωάννου και πρέπει να μπουν στη βαλίτσα σου

Η Σάντυ πάει διακοπές και θέλουμε όλα της τα ρούχα τώρα!

Η Σάντυ έχει ξεκινήσει τις διακοπές της εδώ και πολύ καιρό και αυτό που μας αρέσει πιο πολύ σε εκείνη είναι φυσικά να χαζεύουμε το Instagram profile της και τα σύνολα που κάνει στο νησί, γιατί είναι μία από τις ηθοποιούς που το στυλ της μας αρέσει πολύ. Η Σάντυ έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Σασμός» και έκτοτε είναι το απόλυτο girl crush μας.

Οδηγός αγοράς: Τα crop top που θα φορέσουμε με τα baggy τζιν παντελόνια μας

https://www.instagram.com/reel/CuPI6gwo0Y3/

Τα καλοκαιρινά looks της Σάντυ.

Αυτό που μας αρέσει πολύ σε εκείνη είναι ο τρόπος που έχει να δείχνει cool ότι και αν φοράει. Επιλέγει πάντα items αέρινα και με χαλαρή γραμμή για τις ημέρες που βρίσκεται στην παραλία ή στο νησί, όπως είναι τα oversized πουκάμισα, οι φούστες παρεό, τα μεγάλα ψάθινα καπέλα, τα wide leg παντελόνια και τα edgy γυαλιά ηλίου. Τα χρυσά κοσμήματα σε layering δεν λείπουν ποτέ από τα looks, το ίδιο και οι Birkenstock παντόφλες της.

https://www.instagram.com/p/CvC6QQ2oTNY/

Τον τελευταίο μήνα ειδικά το προφίλ της στο Instagram έχει γίνει ένα μικρό άλμπουμ από τις διακοπές της, όπου θα βρεις σύνολα για όλη την ημέρα. Από το πρωί στην παραλία, μέχρι και το βράδυ στο νησί η Σάντυ είναι πάντα effortless cool και stylish. Παρακάτω όλα τα outfits που ξεχωρίσαμε και θέλουμε να πάρουμε και εμείς μαζί μας στις διακοπές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved