Bunny Pretty Makeup! Το νέο trend που ορκίζονται οι beauty lovers στο TikTok

Αν θέλεις ένα cute, ρομαντικό και απίστευτα natural μακιγιάζ για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε αυτό το trend είναι αυτό που ψάχνεις. 

Έχουμε μιλήσει για το «Latte makeup» την τάση στο μακιγιάζ που αγαπάει η Hailey Bieber, με την sunkissed επιδερμίδα, αλλά αυτή τη στιγμή έρχεται να προστεθεί ένα νέο trend στο χώρο της ομορφιάς. Bunny Pretty Makeup! Το trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα από τις beauty lovers στο TikTok. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το cat eye look και το fox makeup, για το bunny beauty look τι έχεις ακούσει;

Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να μοιάζεις τόσο γλυκιά όπως ένα bunny

Το «bunny makeup» είναι το μακιγιάζ που σου γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και στα κάνει να φαίνονται τόσο γλυκά σαν του κουνελιού. Πώς το πετυχαίνεις αυτό; Για αρχή θα χρειαστεί να κάνει μία καμπυλωτή γραμμή eyeliner πάνω από το κινητό βλέφαρο, η οποία θα κάνει το μάτι να φαίνεται πιο στρογγυλό. Το ρουζ θα χαρίσει χρώμα στα ζυγωματικά σου, ενώ θα χρειαστεί να προσθέσεις λίγη λάμψη από highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού για να φαίνονται τα μάτια πιο έντονα και πιο μεγάλα.

346259090_613999770650205_1803191772571166111_n.jpg

@anyataylorjoy

Για να πετύχεις το bunny makeup θα χρειαστείς γήινα-ροζ χρώματα, ενώ οι έντονες γωνίες δεν συνιστώνται. Το bunny makeup θέλει ουσιαστικά να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο γλυκό τρόπο, όπως είναι ένα bunny. Οπότε μπορείς να καταλάβεις, ότι είναι το ακριβώς αντίθετο από το cat eye look που χαρίζει ένα πιο sexy αποτέλεσμα.

Αν θέλεις ένα cute, ρομαντικό και απίστευτα natural μακιγιάζ για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε το bunny makeup που έχει γίνει viral στο TikTok είναι αυτό που ψάχνεις. Ρίξε μία ματιά στα TikTok hacks για να δεις ένα-ένα τα steps που ακολουθούν οι beauty lovers.

2 μυστικά αρκούν για άμεσα ενυδατωμένη και σφιχτή επιδερμίδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved