Blush hack: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσεις το ρουζ σου

Το ρουζ θα χαρίσει μία φυσική λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Πριν μιλήσουμε για τα ρουζ είναι σημαντικό να τα διαχωρίσουμε από τα bronzers. Παρόλο, που πολλές γυναίκες θεωρούν ότι είναι το ίδιο, μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά καλλυντικά. Το bronzer χαρίζει μία ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα, ενώ το ρουζ δίνει χρώμα και μία υγιή όψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

unknown_345879586_797497421492403_7836381225333258062_n.jpg

Στην αγορά υπάρχουν δύο κατηγορίες ρουζ. Αυτά που είναι σε υγρή μορφή και αυτά που είναι σε μορφή σκόνης. Αναλόγως , τον τύπο της επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις και το κατάλληλο για εσένα. Αν θέλεις, ένα πιο glossy αποτέλεσμα το ρουζ σε υγρή μορφή θα απογειώσει το μακιγιάζ σου, αντίθετα αν θέλεις ένα πιο ματ μακιγιάζ, τα blush σε σκόνη θα σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που θες.

Εφόσον, διαχωρίσαμε το blush από το bronzer και τις υφές που έχουν τα ρουζ, ας μιλήσουμε και για τη σωστή εφαρμογή τους. Μπορεί να φαίνεται απλή η εφαρμογή του ρουζ, αλλά δεν είναι... Οι beauty lovers στο TikTok για άλλη μία φορά είναι εκεί για να μας μάθουν όλα τα μυστικά που θα μας διευκολύνουν στην καθημερινότητά μας.

TikTok video:

Όπως θα δεις και στο TikTok video το να εφαρμόσεις το ρουζ, σαν το bronzer σε όλο το μήκος των ζυγωματικών είναι λάθος. Για να βρεις το σωστό σημείο που πρέπει να το τοποθετήσεις, θα χρειαστεί να σχηματίσεις με την παλάμη του χεριού σου, το σχήμα της Nike (πάνω στα ζυγωματικά σου) και με ένα πινέλο να ταμπονάρεις ελαφριά πάνω στα μήλα του προσώπου. Voilà! Είσαι έτοιμη για την έξοδο σου... Στην αγορά θα βρεις blush με διακριτικές δόσεις γκλίτερ, με ροζ ή κόκκινες αποχρώσεις για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου επιδερμίδα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved