Baby blue nails! Το manicure που θα αναδείξει τα summer looks σου

H Hailey Bieber είπε ΝΑΙ στα baby blue nails. Εσυ;

Το μπλε χρώμα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ελληνικό καλοκαίρι. Απαλό μπλε, ανοιχτό γαλάζιο, baby blue όλα είναι το ίδιο χρώμα και το ίδιο φανταστικά πάνω στα νύχια. Η αγαπημένη Hailey Bieber είναι ΝΑΙ στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και ήδη το μοιράστηκε μέσα από μία ανάρτησή με τους followers της.

https://www.instagram.com/p/ComZJfxLO3S

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται viral νύχια της Hailey Bieber... Τα glazed donut nails ή τα neon που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα συνεχίζουν να μας απασχολούν και να είναι από τις πρώτες επιλογές όταν κλείνουμε ραντεβού για νύχια. Τα baby blue nails είναι ένα super καλοκαιρινό χρώμα το οποίο θυμίζει τα καταγάλανα νερά των ελληνικών νησιών το καλοκαίρι. Ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην πόλη θα σε βάλουν αμέσως σε καλοκαιρινό mood και θα κάνουν το manicure σου να φαίνεται καθαρό και περιποιημένο και μετά την πρώτη εβδομάδα.

Το χρώμα του καλοκαιριού

haileybieber_343757151_990177825694574_2583026263058465092_n.jpg

@haileybieber

Η Hailey Bieber επίλεξε να μην κάνει κάποιο σχέδιο στο manicure, εσύ μπορείς να πειραματιστείς με γραμμές, glitters, στρας και να δημιουργήσεις τα δικά σου ευφάνταστα nail arts. Το manicure θέλει φαντασία! Γι' αυτό μη διστάσεις, να επιλέξεις αυτό που θα ταιριάζει και θα γίνει ένα με το στυλ σου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα baby blue nails ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος και τώρα που βρισκόμαστε στη summer season ο συνδυασμός με τα αέρινα φλοράλ φορέματα θα είναι μοναδικός. Αν ακόμη το σκέφτεσαι, τα παρακάτω nail arts με πρωταγωνιστή το baby blue χρώμα θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις.

Baby Blue Nails:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved