Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

5 colourful mascara για ένα ακαταμάχητο και παιχνιδιάρικο βλέμμα

Έντονα, ζωηρά χρώματα έρχονται να πάνε σε άλλο level το eye look σου.

Η mascara είναι το καλλυντικό που μπορεί να απογειώσει το τελικό eye look. Είναι αυτή που θα κλειδώσει όλο το μακιγιάζ μας, ενώ είναι από τα προϊόντα που μπορούν να φορεθούν και μόνα τους, δημιουργώντας ένα super sexy αποτέλεσμα. Εκτός από την κλασική μαύρη mascara που υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Τα τελευταία χρόνια, έρχονται να αντικαταστήσουν τις μαύρες mascara, οι πολύχρωμες.

Brow Mascara: 5 προϊόντα που ορκίζονται τέλεια φρύδια

Colourful Eye Looks

Έντονα, ζωηρά χρώματα έρχονται να πάνε σε άλλο level το eye look. Αντί να παίξεις με πολύχρωμες eyeshadows, τοποθετείς την χρωματιστή mascara και αμέσως έχεις, χρώμα και βλεφαρίδες με extra όγκο. Το μακιγιάζ των ματιών είναι ιδανικό να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Οι colourful mascara είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ολοκληρώσεις τα beauty looks σου το weekend.

Celia-Kritharioti-HC-bbt-S22-004.jpg

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα χρώματα με την πιο δημοφιλή την μπλε mascara. Extra tip: Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να ξεκινάς να εφαρμόζεις τη mascara πρώτα από τη ρίζα και μετά να καταλήγεις στις άκρες. Με αυτό θα δώσεις αμέσως σχήμα στις βλεφαρίδες σου, ενώ θα φαίνεται ομοιόμορφο το χρώμα πάνω στις βλεφαρίδες.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει για εσένα πολύχρωμες mascara, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν και θα θες να δοκιμάζεις ξανά και ξανά στα girly beauty looks σου. Ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ σου. Ρίξε μία ματιά...

Shopping Time:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved