Brow Mascara: 5 προϊόντα που ορκίζονται τέλεια φρύδια

Θέλεις πλούσια και πυκνά φρύδια; Αυτό είναι το μυστικό...

Τα λεπτά φρύδια των ‘90s ανήκουν το παρελθόν! Οι τάσεις θέλουν τα φρύδια του πασίγνωστου μοντέλου Cara Delevingne, να είναι το τέλειο σχήμα φρυδιών. Πλούσια, πυκνά και καλοσχηματισμένα. Τα φρύδια παίζουν σημαντικό ρολό στα χαρακτηριστικά του προσώπου, γιατί δίνουν σχήμα και ολοκληρώνουν την τελική εικόνα.

oleksandra-bardash-hSlmasb-tuE-unsplash.jpg

Θέλεις πυκνά φρύδια σε δευτερόλεπτα;

Παρόλα αυτά, δεν έχουμε γεννηθεί όλες με πλούσια και πυκνά φρύδια. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε, είμαστε καταδικασμένες; Όχι βέβαια! Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα τα οποία είναι ειδικά, για να γεμίζουν τα κενά στα φρύδια, αλλά να τονίζουν ακόμη περισσότερο το χρώμα. Σε τι βοηθάει αυτό; Οι brow mascara είναι ιδανικές όχι μόνο για να γεμίζουν τα φρύδια με φυσικό τρόπο, αλλά να κάνουν το βλέμμα ακόμη πιο έντονο...

unknown_312018763_1340918653348262_8886389669775805669_n.jpg

@caradelevingne

Οι αποχρώσεις ποικίλουν, γι’ αυτό είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή, θα βρεις το κατάλληλο προϊόν για εσένα. Οι brow mascara σε σχέσεις με τα μολύβια φρυδιών, δίνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, καθώς το βουρτσάκι που έχουν, τοποθετεί τη σωστή ποσότητα πάνω στα φρύδια σε σχέση με το μολύβι.

Το παρακάτω scroll έχει μερικά από τα best sellers προϊόντα, που υπόσχονται τέλεια φρύδια, σε δευτερόλεπτα. Το μέγεθός που έχουν, είναι ιδανικό για να τα έχεις παντού μαζί σου.

Shopping Time!

4 body lotions που θα κάνουν το δέρμα σου να μυρίζει όπως τα λουλούδια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved