4 body lotions που θα κάνουν το δέρμα σου να μυρίζει όπως τα λουλούδια

Οι body lotions πέρα από τη φρεσκάδα που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου, θα κάνουν το δέρμα απίστευτα λείο και απαλό.

Εκτός από τα αρώματα και τις κολόνιες, οι body lotions είναι το κλειδί για να μυρίζει οι επιδερμίδα σου συνεχώς φρεσκάδα. Πέρα το ότι χαρίζουν ένα ελαφρύ άρωμα το οποίο διαρκεί για ώρες, ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα και το αφήνουν απίστευτα λείο και απαλό. Νομίζω πως δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο... όλα αυτά αρκούν για να τις προσθέσεις στη daily routine σου.

pexels-armin-rimoldi-5269655.jpg

Daisy nails: 10 μανικιούρ για να στολίσεις τα νύχια σου με cute μαργαρίτες

Μία επιδερμίδα που λάμπει...

Οι body lotions έχουν ένα απίστευτα διακριτικό άρωμα το οποίο θα διαχέεται από όπου κι αν περνάς, με τέτοιο φυσικό τρόπο που θα είναι σα να πηγάζει από μέσα σου. Επίσης, το αίσθημα που θα σου προσφέρουν οπότε τις φοράς, θα είναι λες και βγήκες μόλις από το ντουζ.

pexels-ann-poan-5797999.jpg

Αν τα αρώματα τα θεωρείς πολύ βαριά για τα γούστα σου, οι body lotions είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Στην αγορά θα βρεις μία μεγάλη γκάμα, που θα κάνουν το δέρμα σου να μυρίζει σαν τα άνθη της πορτοκαλιάς, του τριαντάφυλλο και του γιασεμιού. Οι body lotions εκτός από την ενυδάτωση και τη φρεσκάδα που προσφέρουν στο δέρμα θα κάνουν μία επιδερμίδα πραγματικά να λάμπει από μακριά.

Μην νομίζεις ότι θα σε αφήναμε έτσι. Το παρακάτω scroll θα σε βοηθήσει να βρεις τη δικιά σου αγαπημένη body lotion.

2 DIY κρέμες σώματος που θα φτιάξεις με υλικά που έχεις στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved