Daisy nails: 10 μανικιούρ για να στολίσεις τα νύχια σου με cute μαργαρίτες

Άνοιξη χωρίς μαργαρίτες δεν υπάρχει. Γιατί, λοιπόν, να μην τις βάλεις και στο μανικιούρ σου;

Η άνοιξη μοιάζει πραγματικά με πίνακα ζωγραφικής. Ολάνθιστοι κήποι με χρωματιστά λουλούδια, λιβάδια καταπράσινα ή γεμάτα κατακόκκινες παπαρούνες και μαργαρίτες «χορταίνουν» το μάτι μας και «ανοίγουν» την ψυχή μας. Και σε αυτό το τελευταίο θα εστιάσω σήμερα: στις μαργαρίτες.

Οι μαργαρίτες είναι ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια ever και αυτή η απλότητά τους είναι που τα κάνει υπέροχα. Είναι συγχρόνως, όμως, και η τέλεια ιδέα για να τις αποτυπώσεις στα νύχια σου. Αλήθεια, έχεις ακούσει τίποτα για daisy nails; Αν όχι, ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα.

Springtime chrome: Η ανοιξιάτικη εκδοχή των glazed donut nails που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

Daisy nails inspo

Αν υπάρχει μια συγκεκριμένη και απόλυτα ιδανική περίοδος για να κάνεις daisy nails, αυτή είναι η άνοιξη. Πρόκειται για το τέλειο nail art, το οποίο μπορείς να εντάξεις στα μανικιούρ σου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έμπνευση να υπάρχει!

https://www.instagram.com/p/CrIy_uRtBey

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις 10 super chic και cute μανικιούρ με μαργαρίτες σε πολλές, διαφορετικές εκδοχές. Total daisy nails, μαργαρίτες σε μερικά νύχια μόνο, daisy μανικιούρ πάνω σε neutral βερνίκια αλλά και σε πιο έντονα. Πραγματικά, υπάρχει ένα daisy mani για κάθε κορίτσι εκεί έξω και εδώ εσύ θα βρεις το πιο ταιριαστό για εσένα. Άντε, ξεκίνα το scroll και μην ξεχάσεις να κάνεις screenshots για να δείξεις ό,τι σου αρέσει στη nail artist σου.

Κι αν θέλεις να κάνεις μόνη σου daisy nails… Μπορείς!

Σε περίπτωση που δεν σου έχει μείνει χαρτζιλίκι αλλά θέλεις μόνη σου να περιποιηθείς τα νύχια στο σπίτι, μπορείς. Και μπορείς να κάνεις πανεύκολα daisy nails.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις βήμα-βήμα τον τρόπο και τα μόνα που χρειάζεσαι... είναι ένα λευκό κι ένα κίτρινο βερνίκι, αλλά και ένα πολύ, πολύ λεπτό πινέλο.

Καλή επιτυχία!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved