@ebonylet

Αυτές οι body lotions θα σε βοηθήσουν να παρατείνεις το μαύρισμά σου

Κι όμως, αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να παρατείνεις το ηλιοκαμένο φινίρισμα της επιδερμίδας σου.

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε το καλοκαίρι, είναι αυτή η ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας μας. Όλες περνάμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία, κάνοντας ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο (πάντα με την κατάλληλη προστασία), για να πετύχουμε το μαύρισμα των ονείρων μας. Και εκεί που έχεις καταφέρει να πετύχεις το τέλειο ηλιοκαμένο φινίρισμα, ξαφνικά συνειδητοποιείς με το που επιστρέφεις πίσω στην πόλη, ότι το μαύρισμά σου εξαφανίζεται...

Λευκό manicure: Το χρώμα που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σου

Η αλήθεια είναι πως το μαύρισμα είναι από τα πράγματα που δεν κρατάνε για πάντα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά beauty tips, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να παρατείνεις το μαύρισμα της επιδερμίδας σου. Ένα από αυτά είναι οι body lotions. Οι body lotions, εκτός το ότι θα χαρίσουν ενυδάτωση και μία εξαιρετικά απαλή υφή στο δέρμα σου, τα συστατικά που διαθέτουν θα συμβάλουν σημαντικά στο να διατηρηθεί το μαύρισμά σου.

pexels-sora-shimazaki-5938558-(2).jpg

Bunny Pretty Makeup! Το νέο trend που ορκίζονται οι beauty lovers στο TikTok

Προσοχή! Δεν τοποθετείς τις body lotions, χωρίς να περιποιηθείς σωστά πρώτα την επιδερμίδα. Για αρχή θα πρέπει να κάνεις ένα χλιαρό ντους, χρησιμοποιώντας ένα body scrub. Το scrub θα αφαιρέσει όλα τα νεκρά κύτταρα και θα ανοίξει τους πόρους του δέρματος (βοηθώντας τις body lotions να απορροφηθούν καλύτερα) και εφόσον ολοκληρώσεις τη διαδικασία, ξεπλένεις όλο το σώμα. Στη συνέχεια σε στεγνή επιδερμίδα τοποθετείς την αγαπημένη σου body lotion. Voilà! Η επιδερμίδα σου από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα σφύζει από υγεία, ενώ το μαύρισμά σου θα φαίνεται ακόμη πιο λαμπερό.

Μην το σκέφτεσαι! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές body lotions που υπάρχουν στη αγορά και που εμείς, ως beauty addicts, προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Shopping Time:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved