3 αντηλιακές προσώπου με χρώμα για εσένα που σε ταλαιπωρεί η ακμή

Οι αντηλιακές προσώπου θα σου χαρίσουν κάλυψη και προστασία!

Η ακμή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ή έχουμε αντιμετωπίσει όλες μας. Αν βρίσκεσαι τώρα κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, δεν πρέπει να στεναχωριέσαι, θα κάνει το κύκλο της και θα φύγει. Το ξέρω είναι το πιο σπαστικό πράγμα που μπορεί να συμβεί. Το πιο λαμπερό μακιγιάζ κι αν έχεις δημιουργήσει, τα σπυράκια μπορούν να τα καταστρέψουν όλα.

pexels-ismael-millan-3608547.jpg

Bye bye στις βαριές στρώσεις

Η ενυδάτωση και ο εντατικός καθαρισμός είναι μερικά από τα βήματα που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σημαντικός να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο δέρμα σου που έχει ακμή. Η προστασία από τον ήλιο είναι το Α και το Ω!
Τι πρέπει να κάνεις; Πρέπει να πεις bye bye στις βαριές στρώσεις που συνήθιζες να χρησιμοποιείς για να κρύψεις τα σπυράκια σου τους χειμερινούς μήνες.

Το κλειδί για να προστατέψεις το δέρμα σου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου αλλά και να το κάνεις να αναπνέει σωστά είναι οι αντηλιακές προσώπου με χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις κάλυψη και προστασία μαζί! Θα μπορείς να τις φοράς από το πρωί έως το βράδυ στα σοκάκια των νησιών το καλοκαίρι και θα κάνεις το δέρμα σου να σφύζει από υγεία και ζωντάνια.

Shopping Time:


4 body lotions που θα κάνουν το δέρμα σου να μυρίζει όπως τα λουλούδια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved