@taylorswift

5 κόκκινα κραγιόν που μπορείς να φορέσεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το μολύβι χειλιών, εκτός το ότι θα δώσει αμέσως σχήμα στα χείλη σου, θα βοηθήσει να διατηρηθεί περισσότερο το κόκκινο κραγιόν πάνω στα χείλη.

Είναι να βγεις με τις φίλες σου και δεν προλαβαίνεις να βαφτείς; Μην ανησυχείς καθόλου! Σίγουρα θα έχεις μέσα στο νεσεσέρ σου, ένα κόκκινο κραγιόν. Αν δεν έχεις εσύ, μπορείς να «δανειστείς» από τη μαμά σου. Ένα κόκκινο κραγιόν υπάρχει πάντα σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Δημιούργησε μία clean βάση, με μία ελαφριά πούδρα ή ένα foundation και στη συνέχεια τοποθέτησε προσεκτικά το κόκκινο κραγιόν πάνω στα χείλη. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα, εφάρμοσε πρώτα, ένα κόκκινο μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών και στη συνέχεια γέμισε τα με το κόκκινο κραγιόν. Το μολύβι χειλιών, εκτός το ότι θα δώσει αμέσως σχήμα στα χείλη σου, θα βοηθήσει να διατηρηθεί περισσότερο το κόκκινο κραγιόν πάνω στα χείλη.

Κόκκινο κραγιόν = Το Must Have για το νεσεσέρ σου

378542409_1513504019420331_1468828144581586036_n.jpg

@selenagomez

Τέλος, επίλεξε μία μαύρη mascara και είσαι έτοιμη! Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Βέβαια, αν δεν θέλεις να δώσεις ένα έντονο και άγριο αποτέλεσμα στο βλέμμα σου, μπορείς να μην φορέσεις και απολύτως τίποτα. Θα σου πρότεινα την καφέ mascara, αλλά αν είναι να συνδυάσεις κάτι με το κόκκινο κραγιόν θα σε πήγαινα αμέσως στην classic μαύρη.

5 colourful mascara για ένα ακαταμάχητο και παιχνιδιάρικο βλέμμα

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να το δοκιμάσεις. Είναι σίγουρο πώς θα το λατρέψεις. Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι μόνο για γιορτές και glam περιστάσεις. Μπορείς πολύ εύκολα να το προσαρμόσεις και μέσα στην ημέρα σου, αρκεί να δημιουργήσεις μία ισορροπία με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες την ιδανική απόχρωση για εσένα. Το κόκκινο κραγιόν θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου καλλυντικά της σεζόν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved